erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya arkadaşlar bi holy sprit priest geldi arenaya.bi büyü yaptı manam kalmadı.defansımı falan azalttı sonra direk öldürdü.bu ne biçim şey ya.süper güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eeee insanın karşısına bp duffer çıkmaya görsün çok fena şeyler oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ewt aga yaa tıkandım kaldım orda.defansı azaltıyo.manamı sıfırlıyo napcamı şaşırıyom.kaçmaya çalışıyom ama anında bi kaç vuruşta gidiyom.yani bence en güçlü char.süper bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 clear mana ;)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyide senin lvlın kaç,onunki kaç bunu biliyomusun bide sen nesin magemi? eğer mage isen aynı lvl olsanız bile teke tekte pek şansın olduğunu sanmıyorum ama başka bi classan eğer hızlı davranırsan ve aynı lvlda iseniz alabilirsin ama hızlı olman lazım dediğim gibi sana bütün debuffları atmasına izin vermiceksin eğer onun elinde süper bi silah yoksa alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cobra226, 09 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: iyide senin lvlın kaç,onunki kaç bunu biliyomusun bide sen nesin magemi? eğer mage isen aynı lvl olsanız bile teke tekte pek şansın olduğunu sanmıyorum ama başka bi classan eğer hızlı davranırsan ve aynı lvlda iseniz alabilirsin ama hızlı olman lazım dediğim gibi sana bütün debuffları atmasına izin vermiceksin eğer onun elinde süper bi silah yoksa alırsın Vışş. Korktum abi ya..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben cypherda assasianım ve lvl 36yım henüz.onun lvlını bilmiyorum normalde o kadar güçlü vurmaz ama defansı azaltıyo sanırım.bende yeni char açtım diezde.onu holy priest yapcam.çok hoşuma gitti yaf.biraz daha bilgi verirmisiniz başka ne skilleri var.40 saniye uyutma diye bişey varmış galiba.bilgilendirirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o uyutma fln olunca boss partylerine girersin ama bence holy ile lvl kasamazsın en iyisi buffer/healer olarak git yeterli lvla geldiğine inanınca reskill ve hop debuff/heal fıstık gibi priest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: erayyirik, 09 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki: ben cypherda assasianım ve lvl 36yım henüz.onun lvlını bilmiyorum normalde o kadar güçlü vurmaz ama defansı azaltıyo sanırım.bende yeni char açtım diezde.onu holy priest yapcam.çok hoşuma gitti yaf.biraz daha bilgi verirmisiniz başka ne skilleri var.40 saniye uyutma diye bişey varmış galiba.bilgilendirirseniz sevinirim Click it Baby[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Nasıl güçlü vuramaz. 1627 atagım var benim. Saf ve sade. Defansıda aldımı buff unuda sildimi. 2 ciye vurmaya gerek kalmıyor bazen.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yalnız dikkatini çekerim senin lvl 62 biz burda 40 lık bir priesttan bahsediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Haklısın ama priestin leveli yazılmamıs. O yüzden gözümden kacmıstır.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu yüzden sende haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaşlar bu holy prieste lvl atlatmak zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar