SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar ilk başta yanlış yere açtıysam özür dilerim (pazar alanına açacaktım ama İkinci el olduğundan karaksız kaldım). Hani şöyle ucuz ufak şeyler vardır ya, ama onlarsızda pek rahat edemezsin benimkide böyle bir durum kulaklık süngeri olmadanda mp3 playerımı dinleyemiyorum. İstanbulda nerden bulabilirim bundan. Anadolu veya avrupa yakası farketmez. Gerçektende kıl oluyorum kulaklık düşüyor kayıyor. Yolculuk yaparken bir müzik zevkim var oda küçük bir süngerin kaybolması yüzünden maffoldu. Yardımcı olursanız çok sevineecğim...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aynı problem benim kardeşim için de geçerli (buralarda kaleidoscopic diye bilinir). İki seçenek var. Birincisi, süngerin kendisini bulmak. Bir şans Carrefour gibi büyük marketlerde bulunabilir, ikili veya dörtlü setler şeklinde satılıyordu. En düşük ihtimalle Doğubank'a sorulabilir. Teknosa da aklıma gelen diğer bir alternatif. İkinci ihtimal, ucuz yollu bir Sony, Phillips kulaklık alınır, süngerleri sökülür ve kullanılır, kulaklık yedek diye saklanır. Üçüncü şimdi aklıma geldi, küçük kulaklık yerine şu kafanın arkasından ense hizasından sapı dolanan Phillips kulaklık alınır. Hem ses kalitesi daha iyidir, hem kulağı tümüyle kapattığı için kışın rüzgardan korur, hem de insanlar kulaklığı hemen görüp farkeder, bu da size onları duymazdan gelme şansı verir. Ben bu akşam kardeşim için sünger avına çıkıyorum, haber veririm bulursam.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok sağolda benimkiler küçük kulaklıklar yani o büyük değil... Doğubankı alt üst edip bulamamıştım. Bulupta haber verirsen sevinirim. Başka bilen varmı. Bir arkadaş Eminönünde satılıyor diyordu ama elemanı bulup sorma şansım yok...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şu kulaklığın üstüne takılan şey degil mi? ince kılıf gibi şey e gidin 5 milyona kulaklık alın bitane çıkarın süngerini? yanlış mı anladım?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 maltepe collections ankara - new york - dubai - buenos aires - london Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 creative muvoyla birlikte gelen kulaklıklar sungerli, bu onermeden yola cıkarak creative kulaklıklara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Creative kulaklıklar pahalıdır, onlara yedek parça muamelesi yapılıyor. Sony'nin en ucuz tip basit kulaklıkları var, fiyatı da gerçekten 5 milyon mu ne işte, gidip onlardan alıp süngerini sökebilirsin. Kulaklıkları da yedek olarak sakla. Carrefour'a yarın gidebiliyorum bugün misafirim var, dolayısıyla ancak yarın haber verebilirim üzgünüm. Gördüğüme emin gibiyim bakayım varsa haber vereyim.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yazicioglu yada dogubank a bak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 filipsin o enseden gecenli kulakligi tasarim rezaleti. board yaparken kullanmaya calistim, devamli kulagimdan cikti. hadi dedim hareketliyiz normaldir, otobuste de firlayip durdu. aman diyim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Ancalagan, 08 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: yazicioglu yada dogubank a bak baktım ya bulamadım kafayı yiyordum neyse sağolun hepiniz yarın deneyecem sansımı yine ...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dela, 08 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: filipsin o enseden gecenli kulakligi tasarim rezaleti. board yaparken kullanmaya calistim, devamli kulagimdan cikti. hadi dedim hareketliyiz normaldir, otobuste de firlayip durdu. aman diyim. senin o şekilsiz kafana normal insanda işe yarayan ne taksan işe yaramaz ki zaten[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: elaidi, 08 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: Dela, 08 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: filipsin o enseden gecenli kulakligi tasarim rezaleti. board yaparken kullanmaya calistim, devamli kulagimdan cikti. hadi dedim hareketliyiz normaldir, otobuste de firlayip durdu. aman diyim. senin o şekilsiz kafana normal insanda işe yarayan ne taksan işe yaramaz ki zaten ve konunun hayatı kayar.....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben bakıp söyleyeceğim Vicious konunun hayatı kaymaz. Dela, pis kel, kellerin yüz karası... Ben hem kelim hem gözlük taktığımdan bende o kulaklıklar eğri durur, üstelik kulaklarım asimetrik gözlükler bile yamuk duruyor... Ben takla bile attım onla düşmedi. Ne biçim kullanıyorsun kardeşim kulaklığı, seni Phillips'e şikayet edeyim de gelip alsınlar senden. alla allaaa...[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 haha kel degilim ben de. ustune ustluk cesitli kar edevatlariyla da sikica sarilmisti. yok yetersiz o kulakliklar. ucu L seklinde olmasa esas kulaklikla kayicam da o da bozulursa canimi acitir : /[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 spidee yazıcıoğlunda varmış dedi gidip bakacam yarın heheh..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 09 Ağustos 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar