gcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Acayip gaz bi parça çok hoşuma gitti. Benimle aynı görüşte olan var mı?[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 alice cooper mı?[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 jay jay den bahsediyor galiba..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 anlamadım gitti[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Prodigy olmasın ?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alice cooper bence ( dejavu hissim öyle söylüyor, arşivden cıkarttım bugün parçayı aylar sonra, şimdi birisi karşıma cıkartıyorsa kesin odur yani)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kaç tane poison varmış yahu???[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gaz diyomuş gerçi.. Gaz'ı hareketli anlamında kullandıysa, jay jay olamaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 doğru gazı hangi anlamda kullandığı önemli. benim gaz standartlarıma göre alice cooper da olamaz:D paticiğin son yarışması: bu arkadaş hangi poison şarkısını kastediyor? :D[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ilk başta poison derken grub olarak anladımda kimin poison u bi sürü poison var galiba :D[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla umarım şu alice cooper - poison un .... club-mix inden bahsetmiyordur yoksa bu kadar parmaklarımı yorduğuma yanarım:)[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biraz "delinin birikuyuyataş atmış 10 akıllı çıkaramamış" durumu yaşıyoruz. demin saydım benle beraber 6 kişi yazmış buraya henüz. 4 kişilik kontejyanımız var hala tom waitsten "a little drop of poison" verelim pek "gaz" bir parçadır[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla haytımda dnlediim en gaz poison sarkısı alice cooperınkidir... zten bu aralar ortalıkta bi karının yaptıgı versiyonu dolasıo. igrendim harbiden. o gzelim sarkıyı ne hale getirmis yani[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 In NOX![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet tam deli-taş konusu olmuş. Alice Cooper'ınki ise güzel şarkıdır, klibi de güzeldir. Şu aralar ortalıkta gezen gay versiyonsa konuyu açan hakkında *!!é&%+?!! şeklinde düşüncelerimi belirteyim.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gay verisoynunu dinlemedim henüz iyi ki dinlemeişim 1 kişi daha alabiliriz:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 groove coverage - poison.mp3 Bu poison. Metro+ tvde çıkıyo klibi..[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet alice cooper'in mix'iymiş ama mixteki hatunun sesi süper.. 10 basar.. Ben de mix sevmem genelde ama bu farklı. Ve ayrıca alice cooper'ı bilmiyodum önceden kusura bakmayın :)[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben seninle ayni gorusu paylasiyorum.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi de club mix'ini buldum ayrıca.. o da fena diil club bağlamında.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: misanthropehus, 09 Ağustos 2005 05:31 tarihinde demiş ki: valla umarım şu alice cooper - poison un .... club-mix inden bahsetmiyordur yoksa bu kadar parmaklarımı yorduğuma yanarım:) hayıııııır[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ehehe[signature][hline]Bal adam...
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Merak etme parmakların war of the worldsteki alienlar gibi olmaz hehe[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alice cooper mixleyen şerefsizdir[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şerefsiz az kalır valla tekrardan said: misanthropehus, 09 Ağustos 2005 03:15 tarihinde demiş ki: ya modern pop parçalara bir şey demiyorumda şöyle güzelinden eskilerin rock paraçlarına elleşmeyin bari kardeşim diyorum said: gcat, 09 Ağustos 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Merak etme parmakların war of the worldsteki alienlar gibi olmaz hehe valla bunlar sayesinde yakında olur:)[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
Öne çıkan mesajlar