Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

poison

gcat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alice cooper bence ( dejavu hissim öyle söylüyor, arşivden cıkarttım bugün parçayı aylar sonra, şimdi birisi karşıma cıkartıyorsa kesin odur yani)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
doğru gazı hangi anlamda kullandığı önemli. benim gaz standartlarıma göre alice cooper da olamaz:D

paticiğin son yarışması: bu arkadaş hangi poison şarkısını kastediyor? :D[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Mesaj tarihi:
ilk başta poison derken grub olarak anladımda kimin poison u bi sürü poison var galiba :D[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Mesaj tarihi:
valla umarım şu alice cooper - poison un .... club-mix inden bahsetmiyordur yoksa bu kadar parmaklarımı yorduğuma yanarım:)[signature][hline]name: :Misanthropic
Mesaj tarihi:
biraz "delinin birikuyuyataş atmış 10 akıllı çıkaramamış" durumu yaşıyoruz. demin saydım benle beraber 6 kişi yazmış buraya henüz. 4 kişilik kontejyanımız var hala
tom waitsten "a little drop of poison" verelim pek "gaz" bir parçadır[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
valla haytımda dnlediim en gaz poison sarkısı alice cooperınkidir... zten bu aralar ortalıkta bi karının yaptıgı versiyonu dolasıo. igrendim harbiden. o gzelim sarkıyı ne hale getirmis yani[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
In NOX![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
Evet tam deli-taş konusu olmuş.

Alice Cooper'ınki ise güzel şarkıdır, klibi de güzeldir. Şu aralar ortalıkta gezen gay versiyonsa konuyu açan hakkında *!!é&%+?!! şeklinde düşüncelerimi belirteyim.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
gay verisoynunu dinlemedim henüz iyi ki dinlemeişim
1 kişi daha alabiliriz:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
evet alice cooper'in mix'iymiş ama mixteki hatunun sesi süper.. 10 basar..

Ben de mix sevmem genelde ama bu farklı. Ve ayrıca alice cooper'ı bilmiyodum önceden kusura bakmayın :)[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Mesaj tarihi:
said:
misanthropehus, 09 Ağustos 2005 05:31 tarihinde demiş ki:
valla umarım şu alice cooper - poison un .... club-mix inden bahsetmiyordur yoksa bu kadar parmaklarımı yorduğuma yanarım:)

hayıııııır[signature][hline]name: :Misanthropic
Mesaj tarihi:
şerefsiz az kalır valla
tekrardan
said:
misanthropehus, 09 Ağustos 2005 03:15 tarihinde demiş ki:

ya modern pop parçalara bir şey demiyorumda şöyle güzelinden eskilerin rock paraçlarına elleşmeyin bari kardeşim
diyorum

said:
gcat, 09 Ağustos 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Merak etme parmakların war of the worldsteki alienlar gibi olmaz hehe

valla bunlar sayesinde yakında olur:)[signature][hline]name: :Misanthropic
  • Yeni Oluştur...