mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 allakhazamda yazıyor[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ok buldum sagol. Bilmeyenler icin post atiyorum, bu bufflar Sayge'nin sorularına gore otomatik atiliyor. Üzerinizde 2 saat kaliyor. Gerçekten çok güclü bufflar, instancelara gitmeden önce mutlaka uğrayın. Qu1 Answer --- Qu2 Answer --- Buff 1------------------ 1------------------ +10% Damage 1------------------ 2------------------ +10% to all resistances 1------------------ 3------------------ +10% armour 2------------------ 1------------------ +10% spirit 2------------------ 2------------------ +10% intellect 2------------------ 3------------------ +10% to all resistances 3------------------ 1------------------ +10% stamina 3------------------ 2------------------ +10% strength 3------------------ 3------------------ +10% agility 4------------------ 1------------------ +10% intellect 4------------------ 2------------------ +10% spirit 4------------------ 3------------------ +10% armour 2 saat kalan buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Quest'i aldıktan sonra tekrar buff denedim olmadı. Sonra bi daha gitmedim. Tekrar tekrar alamıyoruz sanırım? Yoksa alıyormuyuz? Ayrıca ekleme: Her zaman şikayet ediyorsunuz, bir kez de taktir ettiğinizi görsem ağlayacağım.. Herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin işte. Ek bir eylence bu, şirin olmuş. Yeterli yada yetersiz. Blizz. sizin kafanızdakileri uygulamak zorunda değil. Eğer çok şey beklerseniz çok hayal kırıklığına uğrarsınız. Hayat dersi olsun![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Taktir ettiğim için aldım oyunu. Beğenmesem almazdım Basit..... Blizzard tabikide benim istediğim gibi yapmak zorunda değil oyunu ama ben istediğime para veririm. Eğerki oyunu bana göre eğlenceli olmaktan çıkarıp sıkıcı hale götürürse Para alamaz Blizzard tabikide Müşterilerini memnun etmek zorunda. Blizzard bize yenilikleri bedava babasının hayrına vermiyo aylık dolar üzerinden para almayı nedense hiç geçiktirmiyolar ama oraya yazdıkları yenilikleri çokda güzel geçiktiriyolar. eksik&beğenmediğim bişey için beğenmiş gibi yorum yapmak zorunda değilim. Eleştirinin iyisi kadar kötüsüde olabilir, Kötü eleştri küfür kavga değildir. WoW u hala beğenerek oynuyorum ama feireyi beğenmedim varmı dahası........[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 spawn77'nin demek istediği o kadar çok reklamı yapıldı ki millet inanilmaz birşey sandı. O kadar reklamdan sonra bu kadar ezik kalan bir fuar bende beklemiyordum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar