Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkmoon Faire

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Ok buldum sagol. Bilmeyenler icin post atiyorum, bu bufflar Sayge'nin sorularına gore otomatik atiliyor. Üzerinizde 2 saat kaliyor. Gerçekten çok güclü bufflar, instancelara gitmeden önce mutlaka uğrayın.

Qu1 Answer --- Qu2 Answer --- Buff
1------------------ 1------------------ +10% Damage
1------------------ 2------------------ +10% to all resistances
1------------------ 3------------------ +10% armour
2------------------ 1------------------ +10% spirit
2------------------ 2------------------ +10% intellect
2------------------ 3------------------ +10% to all resistances
3------------------ 1------------------ +10% stamina
3------------------ 2------------------ +10% strength
3------------------ 3------------------ +10% agility
4------------------ 1------------------ +10% intellect
4------------------ 2------------------ +10% spirit
4------------------ 3------------------ +10% armour

2 saat kalan buff
Sosyal ağlarda paylaş

Quest'i aldıktan sonra tekrar buff denedim olmadı. Sonra bi daha gitmedim. Tekrar tekrar alamıyoruz sanırım? Yoksa alıyormuyuz?

Ayrıca ekleme: Her zaman şikayet ediyorsunuz, bir kez de taktir ettiğinizi görsem ağlayacağım.. Herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin işte. Ek bir eylence bu, şirin olmuş. Yeterli yada yetersiz. Blizz. sizin kafanızdakileri uygulamak zorunda değil. Eğer çok şey beklerseniz çok hayal kırıklığına uğrarsınız. Hayat dersi olsun![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

Taktir ettiğim için aldım oyunu. Beğenmesem almazdım Basit.....

Blizzard tabikide benim istediğim gibi yapmak zorunda değil oyunu ama ben istediğime para veririm. Eğerki oyunu bana göre eğlenceli olmaktan çıkarıp sıkıcı hale götürürse Para alamaz Blizzard tabikide Müşterilerini memnun etmek zorunda. Blizzard bize yenilikleri bedava babasının hayrına vermiyo aylık dolar üzerinden para almayı nedense hiç geçiktirmiyolar ama oraya yazdıkları yenilikleri çokda güzel geçiktiriyolar. eksik&beğenmediğim bişey için beğenmiş gibi yorum yapmak zorunda değilim. Eleştirinin iyisi kadar kötüsüde olabilir, Kötü eleştri küfür kavga değildir.

WoW u hala beğenerek oynuyorum ama feireyi beğenmedim varmı dahası........[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...