Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bu yeni Combat Sistemi gelmeden baya once Galaxies oynuyodum ve cok zevk alarak oynuyodm bi tkm wardi dillere destan :D ama ozamandan bu zamana neler değişti acaba ben yeni den başlamak istiyorum oyunu falan sattım ama yeniden alıcam oynanabilirlikte bi düşüş ve ya eski zabki gitmesi falan bunlarda sorun yoktur umarm kısaca acıklarsanız cok makbule gecer saygılar sevgiler ...

not: imla hataları varsa affola :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Artık oyun grup oyunu oldu yani herseyi neredeyse gruba girerek yapmak zorundasin(Jedi degilsen tabii)exp kasmak ciddi manada zorlasti eskiden 2-3 gunde master olurdum(Gunde 4 saatte felan)simdi gunde 6 saate yakin kasmama ragmen aradan neredeyse 4 gun gecti halen herhangi bir master skill ine sahip degilim.Artik doc buff olayi yok olaya direk daliyorsun ki bu cok buyuk bir arti.Yeni armorlar ve silahlar geldi.Ben cu geldi diye oyunu birakmistim ama bence cu sanilanin aksine oyunu cok daha guzel yapti(Combat proflar icin diyorum bunu yoksa crafterlara cok buyuk bir yarari oldugunu sanmiyorum)Ha birde health in artik level ina gore belirleniyor skill aldikca level in artar mesela level 1 isen 1000 health var level 80 olunca 3000 health oluyor
Mesaj tarihi:
yani onceden healtini azaltıp mind a veriodun pointlerle oynama kalktı yani bide doc buff vy be 7 k ya bufflatırdık kendimizi hatırladım şimdi level sistemi hakkında biraz bilgi alabilmem mumkun mu acaba saygılar ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Hmm tabii demeyi unutmusum ayrica level ina gore exp aliyorsun yani level 1 oldugun zaman gruba girip level 80 yaratik kessen bile yanilmiyorsam 300exp gibi birsey geliyor level 80 olunca 5600 civari sanirim.Mesela ilk basta oyuna girince sana butun novice skillerini verecek sen brawler kasip herhangi bir brawler 1xxx alinca level in 2 olacak bu bu sekilde devam edecek master tka olursan level 54 olacaksin(Baska skill yoksa)

Ayrica eclipse e gelip imperial olacaksan /t cehaiy /t fracle yap yardimci olurum =P
Mesaj tarihi:
hadi ya zorlaşmıs bak baya ben tkm mi fancer defanslarınıda alıp 5 gunde günde 3-4 saat oynayarak yapmıstım şimdi lvl 54 diyosun hım ama oynanabilirlik ve oyundan aldınız zevk yani güzel dimi herşey sıkılmıonuz ?? sorularmla sıkmak istemem ama oyuna yeniden başlıcağım için bunları bilmem gerektine inanıorm[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Sylianin dedigine göre anladigim kadariyla imperialmissin bizimde corbantis de bir türk imperial guildimiz var sadece türk imperial aliyoruz metropolisiz kalabiligiz vede serverin en iyi jedi pvpcilerinden olan bir kac kiside bizde normal pvpde var pve desen sabah aksam ama su an bir grup tatilde ondan azalma var online sayisinda fakat yinede yeterli eger corbantis e gelmeyi planlarsan bana forumdan haber ver herseyi ayarlariz sen gelmeden
Mesaj tarihi:
said:
olorin84, 08 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
hadi ya zorlaşmıs bak baya ben tkm mi fancer defanslarınıda alıp 5 gunde günde 3-4 saat oynayarak yapmıstım şimdi lvl 54 diyosun hım ama oynanabilirlik ve oyundan aldınız zevk yani güzel dimi herşey sıkılmıonuz ?? sorularmla sıkmak istemem ama oyuna yeniden başlıcağım için bunları bilmem gerektine inanıorm

yok yani olorin simdi grup ile grind yapiyoruz bizim sehirde genelde her gün oluyor grind hatta bazen öyle bir grup kuruyoruz bir arkadas bir güne 4m jedi exp. topladi (10 saatde) hemde double experiancesiz buda 20m normal exp. ediyor iste öyle bisi oldumu lvl 80 olursun bi günde :) template konusundada hic derdin olmasin hemen alisirsin bizim oraya gelirsen yada forumlara yazarsan bizzat yardimci olurum[signature][hline]Corbantis
Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :)
Xieon, Yakınşehir

• Yeni Oluştur...