olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 merhaba starwars 3 lüsünü nerden alabilirim sendit te sadece Star Wars Galaxies Episode III - Rage of the Wookies - The Total Experience war ben diğerlerinide istiyorum nerden bulabilirim acaba ????[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 diğer üçlü nedir yaw?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yani diorum ki total exp içinde jump to light speed galaxeis ve wookies mi war :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Total exp alman yeterli olacaktir.Ayrica imperial olacaksan eclipse serverina bekleriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :D corbantiste güzel günlerim gecmişti 1 bucuk yıl önce falan belki oraya donerim ana davetin için saol :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 birde send itten veya official sitesinden alan arkadaş varsa nekadar kargo odüyoruz acaba turkiye için ???[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: MrBomb, 04 Haziran 2005 17:53 tarihinde demiş ki: 1- An Empire Divided'a sahip değilseniz: The Total Experience pakedini sipariş etmelisiniz, çünkü Rage of the Wookiees expansion'ı, An Empire Divided ve Jump to Lightspeed olmadan çalışmamaktadır. Bu paket, hem oyunun orjinali olan An Empire Divided, hem de expension'ları olan Jump to Lightspeed ve Rage of the Wookiees'i içermektedir. The Total Experience pakedini 15.49£'a (shipping ücreti bu fiyatın içinde) Sendit.com'dan sipariş edebilirsiniz: The Total Experience @ Sendit.com said: FatalString, 27 Temmuz 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Merhabalar, Ben de bugün sipariş ediceğim. 14GBP + Kargo masrafı (2,50gbp)[hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 09 Ağustos 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 GBP nedir ya :D neyse 15/2 sine tekabul edio sanırım :D neyse fazla deilmiş sipariş verem bende en kısa zamanda :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gbp = great britain pound[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hehe thanx :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 olorin corbantisdeki adin neydi ogrenebilirmiyim valla tahmin ettigim kisi olabilirsin cok sevinirim zaten eskiden oynuyan tum oyunculari taniyorum bir kisi disinda oda olabilirsin farketmez yakinsehirli oldugun surece :)[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar