managerx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dathomir prisondaki imperial djm gorevlerini aldıktan sonra nasıl abort edilyo misyon publishlerden sonra degisitimi gorev ne datapadde cikiyor ne de journal de. sadece bir kere yapılıyor artik gibi geyikelr de var. nedir durumlar??[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben o görevi aldim djm i yadımla kestim Sonra bir daha alamadim. Fakat o görevi defalarca alan ve djk kesen var. BU nasil oluyor. Hatta görevi aldigim zamanda (bir kac gün önce) tanimadaigim bir jedi en az 3-4 defa görev alınan npc nin yanına geldi gitti. Fatak ben o görevi şu ana alamiyorum... Eksik gedik nedir ?[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Görevi aldıktan sonra hile yapıyorlar. Fakat yavin 4'te doğu yakasını gezerseniz bilumum djm bulabilirsiniz.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar