LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ATI Radeon 9600Pro aldim taktim geçen, ama "Generating Terrain" bölümünde oyundan çıkıyor, deli oluyorum! Ayni sorunu olan varmi, yda srunun çözümünü bilen varmi?? Tabi "ekran kartini değiş" diyecekler şimdiden söliim imkansız.:D[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Buraya bir göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dostum aynı kartdan bende de var. fakat bir sorun çıkmadı bende . henüz. P4 2.4 . 1gb ram. zoom adsl. gigabayte mainboard. (anakartın sürücüleri de yükledim)[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar