Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya Ekran Kartim Delledi Benim Oyunda HEr YErden Cizgiler YUkari Assa Saga Sola Fln Hersey Berbat Bir Hal Aldi Oynaniyo Ama Vette'de Fln Berbat Oluyo Oyun :) NVIDIA FX 5200 Ekran Karti Var.. Ekran Kartim Biraz Eski Ama Hic Bole Bisi Yapmamistii.. Fikri Olan..Ayni Olay Basina Gelen Varsa Bilir Diye Dusundum...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ekran kartı aynı ama öyle bi sorun olmadı. ctrl+tab ile oyundan çıkıp bi gir. olmadı sürücüleri güncelle. veya fanı çalışıyo mu kartın kontrol et???[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben 64mb mx440 la oynuyom öyle bir problem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 denedim fan calisiyo surucu guncellemesi bulsam :D aradim ama bulamadim ariyom gene :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 driverdandır büyük ihtimalle.. nvidia'nın sitesine baktın mı? http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp ondan değilse directx yüzünden de olabilir. [signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. [Bu mesaj Coldwind tarafından 07 Ağustos 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tekrar bakiyorum her yere tekrar tekrar deniyorum :) bakalim bir sonuca varicakmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 directx 9.0c yi yukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yuklu ztn ekran karti guncellemesi yok diyo dellendim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 live supportla konussana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çizgilenme yeni başladıysa, yani daha önce bu kart ile sorun yaşamıyorsaydın, sorun büyük ihtimalle kartın kendisinde, Kart bozulduğunda illede crash yada donma olması gerekmiyor[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gölgeleri kapatmayı dene ... hepsi kapalı olsun gölgeleri açınca bende olduydu bi ara gölgeleri kapatmıştım evet evet gölgeleer gölgelerde bitiyor iş[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oyunun girisindeki launchpad de options bölümüne girip kurcaladigin oldumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar