Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Karti Dellendi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Ekran Kartim Delledi Benim Oyunda HEr YErden Cizgiler YUkari Assa Saga Sola Fln Hersey Berbat Bir Hal Aldi Oynaniyo Ama Vette'de Fln Berbat Oluyo Oyun :)

NVIDIA FX 5200 Ekran Karti Var..
Ekran Kartim Biraz Eski Ama Hic Bole Bisi Yapmamistii..

Fikri Olan..Ayni Olay Basina Gelen Varsa Bilir Diye Dusundum...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Mesaj tarihi:
ekran kartı aynı ama öyle bi sorun olmadı. ctrl+tab ile oyundan çıkıp bi gir. olmadı sürücüleri güncelle. veya fanı çalışıyo mu kartın kontrol et???[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
denedim fan calisiyo surucu guncellemesi bulsam :D aradim ama bulamadim ariyom gene :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Mesaj tarihi:
çizgilenme yeni başladıysa, yani daha önce bu kart ile sorun yaşamıyorsaydın, sorun büyük ihtimalle kartın kendisinde,

Kart bozulduğunda illede crash yada donma olması gerekmiyor[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<------->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
  • Yeni Oluştur...