CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Selamlar. Level 44 Buffer/Healer karakterim var. Bunu Rezzer'e çevirmek istiyorum. Sizce şu anda 4-10 taş ile idare edip yavaş yavaş lvl kasmalı mı; yoksa Lvl 54'e kadar kasıp 30 taşı açıp o zaman mı çevirmeliyim. Biraz zor bir seçim gibi geldi bana. Ayrıca bu rezzerlik işi bana chitin shell alacak parayı kazandırmaya yardımcı olur mu ? (sanmam)[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 resser olup napıcan? milletin kölesimi olucan? holy iken exp kasamazsın. sen aura/heal olarak kasmaya devam et. ayrıca taş satmakla para kazanılmaz.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1.Rezzerler Pelerinli Clanlarda Çok Rahat Yer Bulur. 2.Bu Yüzden Zaten Adam Gibi Bir Clansa Genelde Beraber Boss Yapacağınız İçin Ms priest cithin shell gibi itemleri sana verirler çünkü düzgün clanlar aç değildir. 3.Ama resserler party bulamadığı için bence Lvl 60 a kadar Buff kalıp ondan sonra hem tüm stat hem skill res atman daha iyi olur.(Debufflar genelde str priest olurlar.)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 level 44 resseri hangi knight clan ne yapsın?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abi niye öyle diyorsun? Rezzer milletin kölesi mi yani ?[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 başta 960 healı açarsan kasabilirsin aslında. zaten asıl buff hadisesi 1200 de açıldıgı için buffla fln ugraşmana degmez. rezzden para kazanılır mı? pek sanmıyorum ama kendi stone ihtiyacını fazlasıyla toparlarsın. sırf stone olayı yüzünden reskill yapıcaksan tavsiye etmem ama sevdigin için geçiceksen olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet beni hangi Knight klan alır ki ? Daha adam gibi bir partiyi zoruna buluyorum. Hep dru/apos/ks. Saolsun bir kaç arkadaş var düzgün parti oluyor bazen.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Lonely 60'a kadar buff kal dedim zaten.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: kendi stone ihtiyacını Stone rezzere ne için lazım?[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ölünce rezzlenmek için :-)[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: CizmeliKedi, 01 Ağustos 2005 12:58 tarihinde demiş ki: said: kendi stone ihtiyacını Stone rezzere ne için lazım? rezzerlarda rezzlenir. zaten orda kendime göre söylemiştim. sin var bende rezzerın dışında ona bol bol gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Buffer/Healer olarak aynen devam et. REzzerlığı boşver.[signature][hline] "İkimize Birden Yükleniyorlar! Ama Sen Ağlama..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sana bir priest olarak tavsiyem; 60 a kadar buffer/healer devam et. İşin özü bu.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya bende de level 58 priest var dun onu bp yaptım ama hala buff heal acaba resser yapsam ii olur mu yok sa tekrardan int prieste mi donuyum yada heal holy mi yapayım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Walla Bende Resser War 2 char olaraq coq da guzel para kazanıyorum gunde bana 3 milyon gelririm war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben Healer/Holy im lvl kasarken zorlanıyorum ama bosslarda :D ilk tercih oluyorum :D bu gün 4 dene kestiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pharexia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bende 57 priestım buffer/healer. Bana göre bp oyunun en zewkli karakteri.Bana göre lvl kasmak için buffer/healer ilerde boss kesmek ve cz de başarılı olma içinde bp olmak şart (rezzer). Bende fazla para ödememk için lvl 59 %90 dan sonra reskill yapmayı düşünüyorum.Bnce sende öle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tüm olumsuz fikirlere rağmen rezzer oldum. Hayırlı olun.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla 60 a kadar buff/heal takıl 60 reskill le heal/debuff a dön ve full shell giyin cok kral np yapıosun bak forrazi anasını belledi np nin bi tane adam kesmiş deil ama param bol batıo diosan full unique bp ye cevir ver ayarı :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 deruvish partilerinde yer bulabilirsin. Npcleri uyutucaksın.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İlk gün deli gibi cenaze kaldırmakla geçti. Bir goleme bir harpye bir deruya koştum habire :) Bir süre takılayım zevk alayım. Buffera döneceğim.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu oyunda birşeyler elde etmemin yolu adam ress lemekmi? bak bir sürü kişi yorum yapmış. lvl 60-62 ye buffer olarak devam et diye. hatta inandım kasacağım diyorsan 65 e kadar buffer devam et. sen kalkmış bize bütün günüm ölenleri ress lemekle geçti diyorsun. ee ne geçti eline? sen fazla zaman kaybetmeden buffer ol ve her xp partyde kendine yer bul.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: wsadad, 01 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki: ya bende de level 58 priest var dun onu bp yaptım ama hala buff heal acaba resser yapsam ii olur mu yok sa tekrardan int prieste mi donuyum yada heal holy mi yapayım ?? Bence erken lvl kasmak için buff a ihtiyacın var[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benim hedef lvl 64 300 acc malice,1920 heal oh taş gibi priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende Karar veremıyorum lvl 60 Bp yim Bufer/healler. 62ye kadar bu sekıLde deva etmeyı dusunuyorum. 62%99da gıdıp debuf/heal oLacam. bence en mantıkLısı bu aksını dusunen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar