findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hocalar knight empireye nası tester olarak giriyoz ?[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Önceden kayıt olman gerekiyordu. Artık çok geç :-)[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 artık giremiyon kardeş bi süre başvuru açtılar bitti hatta kabul edilenlere mail ile acc yolladılar beta nın bitimini bekleyeceksin[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oha ya beta da oynamak istemien varsa versin o zaman bana[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 isterseniz MYKO veya JAPKO yu indirip KE yi gezebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 japko ile ke aynımı ? ben oynadım japkoda[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 JAPKO biraz değiştirilmiş hali. Drop rate'ler falan arttırılmış ki wormlerden +8ler düşüyor.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: findor, 09 Ağustos 2005 09:31 tarihinde demiş ki: japko ile ke aynımı ? ben oynadım japkoda yoq JAPKO da KE var :D MYKO dada var USKO da test aşamasında KE nin mapları deişik Krallık sistemi var: Krallar vergileri habire arttırıyo çiçek böcük teleport paraları almış başını gidiyo Krallar genellikle noob oluyo (deimostan biliyorum :D ) Kral istediği kişiye 300mil falan verebiliyor ( Teleporttan delos zoneden potlardan gelen parayla) ha bire yağmur yağdırıyor çiçek böcük işte KE çiçek böcük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 olm para felan mı vercez krallığa börtü böcüğe işim olmas ya isyancı olursak nolcak isyancılar diye guild kurcam ben assasianlarla zaten assasianların olayı katillik fantastik ve mistik zamanlarda ban bunu yaptırmasınlar[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya sen vergi vermiosn bak şimdi pot fiyatlarında vergi var ya o kral o vergiyi fazlalaştırıyo mesela pot fiyatının %7 si fazla veriyosun fiyatı o %7 de krallık hazinesine gidiyo kral da boş işlerinde harcıyo mesela yağmur yağdırmak 100 mil mu ne bizim noob kral her gün yağmur yağdırıyodu GM ler saolsun suspendleriler bi süreliğine :D 2 kralıda ( El morad kralı ile Karus kralını ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 peki kral nası seçiliyo ? olm lan bune[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 pot fiyatlarına %1000 zam oh köşeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :) lol o zaman gerçekden güzel isyan çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: TrTownUser, 09 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki: pot fiyatlarına %1000 zam oh köşeyim :D Rebel Knights diye bir clan kurup kralın yaşadığı ülke şehir ilçe ve adresi alıp clan üyeleri olarak gerçekten dövmeye geliriz valla :P[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kan çıkar lan :D keserim o kral ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 off olsun potlara %1000 zamm off süperr yaa pot yapıp köşe olucammmm oleyy :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / TurkishTown Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Google reklamı gelcek :D [Bu mesaj TrTownUser tarafından 09 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: off olsun potlara %1000 zamm off süperr yaa pot yapıp köşe olucammmm oleyy Önce kral ol bence :D eğer seçimlerde böle potlara %1000 zam yapıcam fln dersen seçileceğini hiç sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar