zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Antalyada öğrencilerin kaldığı yerler neresi ? Kiralar nasıl ? Genel olarak bilgi verebilecek var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şehrin içinden istiyosan eğer 400 - 500 arası değişiyo yani mesela bizim oturduğumuz zerdalilik cebesoy taraflarında öyle kiralar yani ev öğrenci evi olcak zaten lüks olmıyca felan o civarlarda fiyatlar [Bu mesaj eldin tarafından 08 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: eldin, 08 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: şehrin içinden istiyosan eğer 400 - 500 arası değişiyo yani mesela bizim oturduğumuz zerdalilik cebesoy taraflarında öyle kiralar yani ev öğrenci evi olcak zaten lüks olmıyca felan o civarlarda fiyatlar [Bu mesaj eldin tarafından 08 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Allah Allah 2+1 yada 3+1 gibi bi evin kirası mı 500 milyon ? Peki 4+1 5+1 filan ne kadar yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 migrosun ordaki büyük makronun arkasında 350 mil. sanırım. meltem de 500-600 vardır edit: 4+1 , 5+1 daha pahalıdır [signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion [Bu mesaj Deacon tarafından 08 Ağustos 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Deacon tarafından 08 Ağustos 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şehir içindekiler arkadaşların dediği gibi ama biraz şehir içindne dışarı fazla değil mesela düden şelalesi var ki ben orda oturuyorum 170 milyon civarı apartman dairesi şehir içine gidiş dolmuşla 45 dk felan[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Pluton, 08 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: şehir içindekiler arkadaşların dediği gibi ama biraz şehir içindne dışarı fazla değil mesela düden şelalesi var ki ben orda oturuyorum 170 milyon civarı apartman dairesi şehir içine gidiş dolmuşla 45 dk felan 170 milyon civarı demek. Peki bu dediğin yer Tıp Fakültesine kaç dk uzaklıkta ? TF'ne yakın yerlerde fiyatlar nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: zarek, 08 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Allah Allah 2+1 yada 3+1 gibi bi evin kirası mı 500 milyon ? Peki 4+1 5+1 filan ne kadar yahu ? dediğinden bişi anlamadım abartımı geldi ucuzmu geldi abartı geldiyse seni kepez ve Plutonun dediği gibi düden şelalesi varsak taraflarına alalım ucuz geldiyse bahçeli ve dedeman taraflarına alalım o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 TF ye yakın yerlerdekiler pahalıdır düden şelalesinden Tf yaklaşık 1 saatte felan gidersin[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tıp fakültesine 1 saat felan uzaklığı dolmuşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: eldin, 08 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: zarek, 08 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Allah Allah 2+1 yada 3+1 gibi bi evin kirası mı 500 milyon ? Peki 4+1 5+1 filan ne kadar yahu ? dediğinden bişi anlamadım abartımı geldi ucuzmu geldi abartı geldiyse seni kepez ve Plutonun dediği gibi düden şelalesi varsak taraflarına alalım ucuz geldiyse bahçeli ve dedeman taraflarına alalım o zmn Evet 2+1 ev için 500 milyon çok fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 170 milyon dediğim daireler 4+1 söliyimde[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 farkettiysen şehrin göbeği oralar yani tıp fakültesi diyosan meltem veya yeni otogra taraflarına bakcaksın yol parasından kısıcaksın artık yürüyerek yakın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Pluton, 08 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: 170 milyon dediğim daireler 4+1 söliyimde müstakil mi o evler ? müstakil olması çok güzel ama tek kötülüğü şehre uzaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Vallaha bence Işıkların arka tarafı gayet güzel ve ucuzdur. 250 ye falan bulunur sanırım. Edit: Ama cingen çoktur. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 08 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok müstakil değil daire gerçe müstakilde var ama öğrenciye vermezler[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sorj, 08 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Vallaha bence Işıkların arka tarafı gayet güzel ve ucuzdur. 250 ye falan bulunur sanırım. Edit: Ama cingen çoktur. sen orda yavaşşş bulda fazla gitmesin olm osman kafayı yedin[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla arkadaşlar 400'den fazla vermem zor. TF'ye yürüyerek gidilebilcek bi yerden bulunması da zor. hadi bulduk öğrenciye verirler mi o da ayrı bi zor. ben bu işin içinden nasıl çıkarım ? zaten liseyi 4 sene yatılı okudum. bi daha yurt murt asla istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sinan mahallesinin oralarda bulur Rahatlıkla bulur LAn cihan.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sorj, 08 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: sinan mahallesinin oralarda bulur Rahatlıkla bulur LAn cihan. ya arkadaşlar size de güveniyorum ama ankaranın çinçini gibi bir yer mi o sinan mahallesi. aman beni çingenin felan içine atmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cingen mahallesi ama kafa adamlardır :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sorj, 08 Ağustos 2005 23:04 tarihinde demiş ki: cingen mahallesi ama kafa adamlardır :D aman sizin olsun kafa adamlar ben gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olm, bunlar avrupai cinngen.Sataşmaz bişey yapmazlar.Kavga falan etmezler Barıştan yanadırlar.Damarlarına bastınmı yanlız acımazlar :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ışıkların neresinde cingen var ? onu anlamadim?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sorj, 08 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki: olm, bunlar avrupai cinngen.Sataşmaz bişey yapmazlar.Kavga falan etmezler Barıştan yanadırlar.Damarlarına bastınmı yanlız acımazlar :D diyelim ki ağzımda sigara gidiyorum. bunlardan biri sigara istedi yok dedim istemeye devam etti yapıştı. ağzımdaki sigarayı çıkardım üstüne fırlattım nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 işte burada[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar