CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben senı hack lemeye calıs madım ben hack yapa bılsem senı degıl senden once baska Çiçek Böcek var onları hack lerım ve ben sana golt barı 1 coins e koydemedım sadece dupe olup olmayaca na bakdım dupe ıtem lerı mercant kuramıyor sun onun ıcın benım hakkım da hack cı olarak dusunen ler ınsallah bugun 1 coins kalan a kadar hack lenır sınız de o zaman anlar sınız ve ben hack cı olsam ust dume basıma bır kac esya alırım daha cthın bıle yok Çiçek Böcek ve benden + ss gıtdı beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[signature][hline] [Bu mesaj KaKsi tarafından 09 Ağustos 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kuyrugu uzun gelmiş bu yalanın. dupe itemları merchant yapamıyosun fln...[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben kuramıyosun dıye bılıyorumm ama hack yapıyor dıye bılıyor sanız oyle bılın arkadas larrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 seviyeli ol[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 +1 Yalanın kuyruklusu pekde inandırıcı olmamış nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 He bide unutmuşum neden konunun altına cevap yazmadında geldin buraya ayrı bir topic açarak kirliliğe yol açtın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dupe item merchant olurda sen itemi satmak için adamı cz ye ne mantıkla çaardın ben onu çözemedim.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar