CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu oyunu gercekten oynamaya devam etmelimiyim die herkes kendine sorar heralde :D ss[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP [Bu mesaj CursetH tarafından 08 Ağustos 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çok güzel.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne yahu bu nee buuu 6m para gerisi full shelll neee lan bu? ne,? biz inde 1.5 m para ile gezelim cicek böcün inn e bak Çiçek Böcek :( :| [Bu mesaj KaKsi tarafından 08 Ağustos 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 neresi güzel adamlar boss bugu bulmuş yada exp baksana nasıl exp alıolar ve itemler[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bide adam party e girmeden önce %43 sonra lvl atlıo ve %14 Çiçek Böcek offf [Bu mesaj KaKsi tarafından 08 Ağustos 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ardarda chitin ve blade düşmüş. Ne ki bu kestikleri? o_O[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: neresi güzel adamlar boss bugu bulmuş yada exp baksana nasıl exp alıolar ve itemler Gördük. Bizde ona çok güzel diyoruz. Çok güzel. "Bir bu eksikti" anlamında.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 obo kesiolar dur bi ben cz e inim :D ne bu üstüne tıklamışlar exp ve item gelio 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: CizmeliKedi, 08 Ağustos 2005 12:51 tarihinde demiş ki: said: neresi güzel adamlar boss bugu bulmuş yada exp baksana nasıl exp alıolar ve itemler Gördük. Bizde ona çok güzel diyoruz. Çok güzel. "Bir bu eksikti" anlamında. hııı[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çiçek böcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 adamlar yapmışlar çalışın sizinde olsun[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: findor, 08 Ağustos 2005 13:03 tarihinde demiş ki: adamlar yapmışlar çalışın sizinde olsun çalışın ¿ çalışmakla olabilecek şeyler deilki o resimde gördüklerin? yanılıormuyum ¿ :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zzzzzz... yine bizim vatanda$lar bunlar. pek $a$irmadim aslinda ama... ne biliyim. sinir oldum yine.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Türklere başka bir ırkmış gibi bakılıyor zaten... Bi ara BİZ ORCMUŞUZ diye bir başlık gündemdeydi ;) Sadece gülüyorum böyle konulara ama , adamlara haksızsınızda demiyorum hani bu kadar cahil bir araa olduğu için boynumu eyip türk milletinin haline üzülüyorum. Ayrıca kendime çok bilgiliyimde demiyorum malesef türk insanın kaderi haline gelmiş birşey :( Demek istediğim şudur ki türkler para veripde oyun felan satın almaz onların parası bizim bir işimize yaramaz gözüyle bakıyorlar [Bu mesaj Calamity tarafından 08 Ağustos 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 wagyar diez eslantta turklere küfür etmiş adamdır. kendileri yapmıyor sanki onlarda aynılarını yapıyorlar herşeyi turkler yaptı diyorlar. bazı adamlar turk oldularını bıle gızlıyor. korkuyorlar ama bana anlattılar turk oldugunu belli etme saglam gavur adamlarla arkadaşlık kur itemini baştan sona dizerler bile dendi niye çünkü gm lerle ilişkileri daha kolay oluyor.. yane anlıcanız bu işi turklerden çok gavurlar yapıyor...turklerede helal olsun başka hile yollarını buluyorlar... öle döte böle darak...biz hack yada ban yeriz bizle ilgilenmesler ama gavurlar maşallah daha o günü hallediyor işini... diezinde % 80 i turk.. turk Gm seçildi oda işini biliyor :D ne koparırsam kardır hesabı :D amerikalılar turkler bu paranın taklidini yapamaslar diyor... daha adamlar parayı göstermeden bizim turkler bundanmı diyorlar amerikalılar şokta.. yakında da KeKo die oyun çıkar turklerin ke ve ko karşışımından yaptıkları bi KO türü oyun olursa hiç şaşırmayın :P nick: O===)::::SpeCial::::> Banlı name: DeLi_TuRK server:diez (human) clan:LasombrA (grade görunmes pelerin ) class:asasian (chasar) lvl:61 np:51xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Senin gibi zihniyetler yüzünden türkler hiç bir zaman oyun kavramını öğrenemiyecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 adı üstünde oyun oynanmak için oynanır n00b :P sen daha hiçbirşey görmemişsin adam senin anana bilmem nene eslantın ortasında küfür eder kimse azını açmaz bunları ben gördum görmeyenler war !! turkler şerefsiz adi namussuz + dinimizlede dalga bile geçtiler KO formlarında sen ne diyon kardeşim bile demediler.. bende diyorum... herşeyi gavurlar yapamaslar turklerde yaparlar yaptımmıda en kralını yaparlar helal olsun... oyun öle diil böle oynanır oldu...oyunun zaten bi tadı tuzu kalmadı... dupeler bilmem neler..ne oldugu belli degil oturup Ke yi bekleyin ! nick: O===)::::SpeCial::::> Banlı name: DeLi_TuRK server:diez (human) clan:LasombrA (grade görunmes pelerin ) class:asasian (chasar) lvl:61 np:51xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 WTF[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Calamity Pati - ? 08 Ağustos 2005 21:12 -------------------------------------------------------------------------------- Türklere başka bir ırkmış gibi bakılıyor zaten... Bi ara BİZ ORCMUŞUZ diye bir başlık gündemdeydi Sadece gülüyorum böyle konulara ama , adamlara haksızsınızda demiyorum hani bu kadar cahil bir araa olduğu için boynumu eyip türk milletinin haline üzülüyorum. Ayrıca kendime çok bilgiliyimde demiyorum malesef türk insanın kaderi haline gelmiş birşey Demek istediğim şudur ki türkler para veripde oyun felan satın almaz onların parası bizim bir işimize yaramaz gözüyle bakıyorlar Oturup aglamalısın!! yada aglancak durumumuz olmadıgını göstermelisin :P nick: O===)::::SpeCial::::> Banlı name: DeLi_TuRK server:diez (human) clan:LasombrA (grade 2 görünmes pelerin ) class:asasian (chasar) lvl:61 np:51xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 YA BIRAKIN TARTIŞMAYI TÜRKLÜĞÜ FLN O KİŞİLİK MESELEASI AMA KABUL ETMELIYIZKI TURK MILLETI BIRAZ BARBAR. Neyse o ak itemleri neyden cıkarıyo onlar bu ne ya böle saçmalıkmı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: quatro, 09 Ağustos 2005 02:39 tarihinde demiş ki: AMA KABUL ETMELIYIZKI TURK MILLETI BIRAZ BARBAR. breh breh breh.. yava$$$$..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Nasıl yavaş ? O SS deki yazıları oku istersen en ufak örnek, adam birine kes lan dssdadas dio gavurada düzgün konuşuyo niçin çıkar için zırt için zurt için. Gavurla alıp verdiği bişiy olmasın onada bigüzel sövecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: quatro, 09 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Nasıl yavaş ? O SS deki yazıları oku istersen en ufak örnek, adam birine kes lan dssdadas dio gavurada düzgün konuşuyo niçin çıkar için zırt için zurt için. Gavurla alıp verdiği bişiy olmasın onada bigüzel sövecek.. eee o denyo yuzunden biz niye :barbar" olduk? amaaan neyse biktim. oyle oyle.. evet.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 orc bandit officerdan çıkmıştır blade ile chitin :P+çünkü dikkat ederseniz 1. ss de bracelet of bandit gelmiş 2. ss de ise adam orc banditi tıklamış :P ama orc banditin çok güçlü atağı var benden demesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 itemleri bi yana bırakın adam nasıl hızlı lvl atlıor ona bakın[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar