gomehmetgo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ve mutluluktan uçuyorum oleyyy Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O_o gelir gelmez feyk kavgasına karısmıs balonlu patiler,hoşgeldiniz.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sende hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
gomehmetgo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eyw ne kadar misafir pervermiş patiler Alıntıla
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin... inşallah kalıcı olursun[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hoşgeldin bakalım yeni pati[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Alıntıla
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin bakalım emayti pati[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldn[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hosgeldin aramıza[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hoşgeldin.. sefalar getirdin :) etraf balonla doldu ne güzel :)[signature][hline]Kimse bilemez... Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin de hala şu bölümün anlamını kavrıyamadım[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Alıntıla
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hosgeldin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Alıntıla
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 balonu sıkı tut, belli bi mesajdan sonra patlıyor.. Hoşgeldin..[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.