Odune Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 başlıktada belirttiğim gibi elimde artmış olan cd-romu harici olarak müzik setime bağlamak istiyorum (cd-player problemim var) bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 öyle birşey yapılabilinir mi pek emin değilim biraz zor...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Aslında bağlarsın. Ama ona bi şekilde bilgisayardaki kadar güç gitmesi lazm aynı power connecterden. Yoksa cdrom'un kulaklık çıkışını aux'a yada cd in varsa oraya takarsın. Yannız aux lar genelde çift giriş oluo. Tek stereo cdrom dan çıkıcak 2^ye ayrılıp müzik setine bağlıcan. Tek sorunun Cdrom'a nasıl elektrik verceksin ehhehe. Cdrom kaç volt elektrik istio ona bakmak lazm falan. Bi elektrikçi anlar aslında.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 psu'dan 12volt elektrik alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Selamlar, Hemen fikir yürütelim... CD Sürücüleriki, ayrı kanaldan, +5VDC ve +12VDC girişlerle elektrik çekerler. Öncelikle CD sürücüye kasnın dışında bir kanaldan sürekli 5 ve12 volt sağlamalısın. Bu sanırım iki adaptörle olabilir. Hangi kanalın kaç V olduğunu bir çizimle buraya yapıştırırım istersen. Aslında iyi bir sistemle pil bile kullanabilirsin; fakat piller uzun süre gitmeyebilir. Bir CD ROM' un ne kadar enerji çektiğini bilmiyorum. Enerjiyi sağladıktan sonra ise CD sürücünün arkasında bulunan analog ses çıkış pinlerini veya öndeki kulaklık çıkışından ses alabilirsin. Eğer bu konu üzerine, tüm patlatma sorumluluğunu üzerine alarak çalışacaksan sonuçlarından haberdar olmak isterim. Kolay gelsin.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 External cdrom ve harddisk kasaları var. Onlar normal fiş ile prizemi takılıo acaba. adaptör ile olabilir ama nasıl bağlıcakki. En azından kasadaki gibi bir power connector bulup ona bağlaması lazm adaptörleri. Belki yazıcıoğlunda vardır o tip şeyler.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yazılarınızı okudumda aklıma geldi bir fikir bir tane ucuzundan power suply alıp ona bağlamak olabilir. adaptör olayında bağlantıları ayarlamak zor gibi geliyor bana sonuç olarak elektrik çarpma ihtimali yükseliyor. bana göre ama daha iyi bir fikri olan varsa açığım. elimdeki cdrom creative infra arkadaş atıyordu bende atma dedim bende kalsın bakalım kullanabilecekmiyiz. olmadı bir sitede cdrom parçalarından küçük bir robot yapımını anlatıyordu onu yaparım heheh[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aklıma geldi hemen ses bağlantısı olarak arkadaki çıkışları müzik setine nasıl bağlayabilirim?? normal stereo ses alabilirmiyim?? öndeki kulaklık girişinden pek iyi bir ses alabileceğimi pek düşünmüyorum[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: UrZa, 24 June 2003 00:05 tarihinde demiş ki: ide kablosu çok uzarsa performans çok çok çok düşer. en güzeli biraz pahalı olsada usb2.0 arayüzlü bir konnector alman. 70 dolar civarı. hem harddisk te bağlayabilirsin.[hline]Masturbation is self improvement. benim yapmak istediğim bilgisayarla bağlantılı birşey olmayacakki!! ide kablosuyla bir ilgim olacağını pek zannetmiyorum. o deck cd player gibi düşün yapmak istediğim şey o. fikirlere açığım[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Öndeki stereo kulaklık çıkısını sağ ve sol olarak bölerek müziksetinin boş olan bir girişine bağlama konusunda şüphen olmasın. Oradan çıkacak olan sinyal zayıftır ama temizdir. Zayıflığı müzik setinin amphisi düzeltecek istediğin sesi verecektir. Ama tüm bunlarla (powersupply almak falan) uğraşacağına gidip tamir ettirsen cd'ni belki daha ucuza gelecek. Hem temiz de duracak. Ha birde şu var, sadece cdrom beslemek için 200VA (bulabileceğin en güçsüz powersupply) hiç de ekonomik bir çözüm değil. Boş yere elektrik harcayacaksın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 elimde herhangi bir cd player yok o bakımdan böyle birşey yapmak istiyorum. parasızlıktan değil birde yaptığım birşeyler ortaya çıkarabilmek amacındayım. daha önce söylendiği gibi adaptörle birşeyler yapılabilirmi acaba. haklısın 200v luk bir power suply çok elektrik yiyebilir. ama aklıma alternatif birşeyler gelmiyor şu anda[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Müzik seti falan diyince arızalandı sandım. 2 adaptör ile de çözebilirsin sorunu.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 biraz daha açıklayabilirmisin?? bağlantı şeklini falan nasıl bağlayabilirim[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bak şimdi powersupply'dan gelen 4'lü kablo vardır. Kırmızı siyah siyah ve sarı diye. Genelde kırmızı 5 volt taşır, sarı ise 12 volt. Diğer iki siyah ise toprağıdır. (bu bir genellemedir ve genelleme olduğu için yanlış olabilir, kablolar renklerine göre voltaj taşımazlar.) Zaten kullanacağın cdrom'un üzerinde hangi girişe hangi voltajın verileceği zaten belirtilmiştir. En güzel giriş voltajı değerini oradan görebilirsin. İstenilen yere gerekli voltajı adaptör ile vereceksin. Ha tabiki topraklamayıda unutma. Düzenli gerilim vermeyide unutma yüksek yada yanlış voltaj verirsen üzülürsün.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: UrZa, 25 June 2003 15:08 tarihinde demiş ki: hemen söliim ozaman yannış anlamışım ben. git yazıcıoğlunun karşısında Detay elektronik'e cd-rom'a elektirik verecek adaptör lazım de. hemen yapar adam sana bana yapmıştı 10milyona[hline]Masturbation is self improvement. bak bu iyiymiş hemen yapmak lazım ne kadar güvenilir olduğunu söyleyebilirmisin peki?? yok yere çarpılmayalım[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 şimdilik son bir soru daha ses çıkışını arkadanı almak daha mantıklı yoksa önden çıkış almam yetermi????[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ortadaki iki kabloda gerilim olmayacak, onlar toprak.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Urza naptın hocam, her elektrik yada elektronik devre toprak yada nötr kullanır. Üzerindeki gerilimi boşaltmadan akım oluşturamaz. Akım oluşmayınca da hiçbirşey çalışmaz. Oraya yazdığın -5 yada -12'nin manasını biliyor musun? Yada şöyle sorayım oradaki - ne ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: UrZa, 25 June 2003 15:08 tarihinde demiş ki: hemen söliim ozaman yannış anlamışım ben. git yazıcıoğlunun karşısında Detay elektronik'e cd-rom'a elektirik verecek adaptör lazım de. hemen yapar adam sana bana yapmıştı 10milyona[hline]Masturbation is self improvement. Urza geçen gün gittim adam bana yok öle birşey dedi biz ne yapıyoruz nede satıyoruz dedi ne yapıcam bilmiyorum. başka bir fikri olan varmı?? aslında cdrom adaptörü iyi birşeydi ama ne yazıkki gerçekleşmedi[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar