Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Beyler adam kendine lasım olmayan tüm itemleri almış maşllah şimdik iişine yaramıyo dedim sadece mirage ı alayuım tınlamadı bile ya :| yazdım baktım kaçtı hemen[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 siz nerdesiniz ya Myko dami ?[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eet de bayağı kızdırıyo ya :| murtaza veya hasmez bi el atsınlar[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyide arkadaşım böyle şahsi konuları özel mesaj atarak halletsende forum kirliliği yaratmasanız olmaz mı?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahah pluton ii demişsin cevap alsak buradan bi konu açmam :)[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Oyunda göremiyo musun yada dediğim gibi özel mesaj yoluyla burdan ben şahsen her mesaj attıgımda cevap geliyor[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2 şekildede cvp veremiyomuyor ben clan üyelerine sesleniyorum zaten =)[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence bu topic silinsin, o adamdan cacık olmıycak galiba, boşa debeleniyoruz. utandır bizi khan :D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 KHaN ben clandan çıkıcam demişti lvl 50 oldu ya... clan bana yardım etmedi hiç fln filan dedi bende lvl ve itemleri bırak çıkarken dedim..oda tamam itemleri bırakçam demişti....ama lafta kalmıştı heralde..[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kendi üstündekileri alsın ona lafım yok da shard ı mirage yi ve bikac parca daha değerli itemı neden alıyor???[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Militan malzemelerini bana verdi 5.700.000 para bi crimson helmet, bi rogue chitin bikaç tane de dagger defense item var. duyrulur
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şu anda deimos moradonda Kahn diye bi civciv aynı malzemeleri satıyo...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hasmezden de asistanlık istedi ama şu lag geçince klanı bi tazeleyek. eski çekirde kadrodan kalanlarla yine ayarımızı buluruz.
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya beyler,ayıptır,günahtır,yanlıştır.Bu tür olaylar için burda konu açıp birbirinizi rezil etmeye çalışmayın.Kendiniz rezil oluyorsunuz.Varsa problemleriniz,oyun içinden,msn-icq dan,olmadı burada özel mesajdan halledin. Cidden can sıkıcı şeyler bunlar.Burasıda hiç yeri değil zaten. Aklı başında,zeka yaşı 18+ olan birisi yapmaz bunları. Lütfen.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 haklısın buzum :( ama bu da sinirdir sonuçta di mi? gerildi mi coşuyoz bi kere :D
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Pluton, 07 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: iyide arkadaşım böyle şahsi konuları özel mesaj atarak halletsende forum kirliliği yaratmasanız olmaz mı? +1[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 özetle benim verdigim itemları vermiyo mu size adam ? eger öyleyse onunda önlemini aldım herşeyi vermemiştim ona. verdiklerimide geri almaya çalışırım.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 07 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaf ihtiaycı olan onda kalsın bizene biz sadece bize lasım olanları istiyos shard ve mirage şu an ben ve centrix oynuo paylaşırıs
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 O itemlar sahiplerine verilicek ilkönce, Mirage: T_Deville Shard: TT__ Onlar ne istiyorlarsa yapsınlar... Bu arada umarım Khan, itemları satmak gibi bi hata yapmamıştır...[signature][hline]we r the n00bz
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 verilemicek satmış galiba ....... , bide güvenip verdik allahım yarabbim. neyse başka şeyler var allahtan ama shard + mirage gitmiştir.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en son gördüğümde moradonda Kahn diye bir civciv shard +3 satıyordu...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 mirage uçmuş :( shard duruyo ama ben khan diilim dio
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben niye görmüyorum? nerde bu adam şuan oyundayım ben.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kaldırdı merc i herhalde
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İşte benim kızdığım nokta bu. Ulan şurada oyun oynuyoruz. Yani 2 kuruşluk değeri olan bşiey için insan nasıl kendine laf söyletir???? Ayıptır ya.....[signature][hline]we r the n00bz
Öne çıkan mesajlar