Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Herhangi bir sunucuya girmeye çalışırken veya kendim oyun kurmaya çalışırken seçmiş olduğunuzx çözünürlük opengl sürücünüzce desteklenmiyor diyor. Daha önce oynayabiliyordum. 640*480 seçili. 1024*1280 denedim aynı şeyi dedi. NE yapmalıyım?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ha bu arada ekran kartım Riva Tnt 2[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Buradan TNT 2 için en son detonator sürücülerini çekeceksin.. Birde Ondan Sonra Dene Bakalim olmassa baska careler dusunuruz.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 nvidia nı detonator ının son versiyonunu indirdim yükledim düzelmedi ... Bahtsız ben[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Sana 3 tane Oneri sunucam bunları dene 1) 800*600 dene Ayrıca Cs grafik olarak hata verdiğinde opengl benzeri bilki cs çökmüş.Halflife,sierra ve tüm dosyalaraı silip yeniden yükle.Düzelceğine emiim. 2) opengl yerine "direct 3d" i seç.... riva tnt ler opengl de güçsüzdürler.. 3) Bence ekran kartını deiştirmenin zamanı gelmiş. İnsallah basarırsın :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 windows xp yükledim. bir iki gün cs oynadım ertesi gün aynı hatayı verdi. ya d3d ile 20 fps ile oynayacaktım, ya da sowtware 0.00005 fps ile ya da yeni driver'ını indiricektim ekran kartının (A170 geforce 4 mü öle bişiy. geforce olduuna bakmayın dandik bi gf4. cs'de max 70 fps, ki o da ekranda kimse olmicak, kimse ateş etmicek, bomba patlamicak, mümkünse kapalı alan olucak vs) win98 kullanırken hiç sorun yoktu xp sux yeni driver indirince düzeldi[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar