Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben 193-194 boylarında 72-74 kilo arasındayım... beni bilen bilir ince uzunumdur..vücudumda dümdüzdür..neyse ben 68 kilo felankende vücudum aynı şimdiki şekildeydi 73 kilo civarındaykende aynı şekilde..abi ben şimdi soruyorum nasıl böyle kilolu gözükürüm? 80-85 kiloya nasıl çıkarım? bir formülü var mıdır şişman arkadaşlara soruyorum???[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kola iç,günde 5 tane falan sosis ye 3-5 ekmek ye 1 'aya gör kendini[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abur cubur abi başka yolumu olur bunun sosis,kola,çikolata ama çok sağlıksız yani bu şekilde kilo almak yemeği fazla yemeyi deneyebilirsin ama alışkın değilsen buda şişkinlik yapabilir sen gene en iyisi bu kilonda dur ne güzel selvi gibin :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yemek yiyerek :P Benimde boyum 1 80 kilom 66 falan ama yazın zayıflıyorum kışın bu boyla olsam bile 70 olur kesin. Bende çok denedim ailemin baskısı üzerine kilo almayı ama hiç bir zaman beceremedim zaten zayıfda deilim tam normalim bence ama aile biraz yapılı istiyor seni heralde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aynı soruyu bende soruorm... yardım edin.. sonunda diyetisyene falan gdecem ordanda bi halt cıkmıcak biliorm. belki bildiinz bisler vardır[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bazı ilaçlar var.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bakın ben inanılmaz kola içerim..sosis vs.. ve çok fazla yemek yerim..ama ekmeği çok tutmak..çorbayla felan çok ekmek yerim o kadar...yinede kilo alamıyorum..bu yazın başında 68 kiloydum çok uğraştım kilo almak için anca bu kadar aldım.. yemek yerken çok çabuk tıkanan biriyim..ilaç felan istemiyorum nedir formülü abi..öyle abur suburla dişlerin ırzına geçmiyelimde...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abur cubur.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tek bir ilacın var ama sever misin sevmez misin bilemicem : bira ben böyle kilo aldıran bir hadise görmedim zamanında bende senin kilondaydım boyum 1.88 1 sene önce bira kökler oldum günde 7 kutu fln bide bekar hayatının getirdigi tembellikten gaza gelip pizzalar+iskenderler+adanlar vs.ler birden kendimi 90 küsür kilo buldum. bira hem kalori bakımından hemde mideyi genişletmesi bakımından bayaa işe yarıyor. zaten alkol içtikten sonra insanın deli gibi iştahı açılır onunda etkisi var. bunun yanı sıra kolayıda eksik etme hergün 2.5 litre kolada iç.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genetik önemli bi faktör. Yani genetiğin uygun değilse naparsan yap pek çözüm olmaz yinede yazıyım ben bi kaç şey Bi kere kilo alamadığına göre dediğim gibi genetik faktörü var bu durumda bi spor salonuna yazılıyosun böylece hem kas yapıyosun hemde kilo alıyosun. Kaslar yağlardan daha ağırdır ve spor yaptığında vücudun kas yapıcağı için ağırlaşıcan doğal olarak. Ayrıca bi takım tozlar var sütle karıştırıyon içiyon falan kilo alımını sağlayan bunların yan etkisiz gayet iyi olanları var. www.gym-center.com mu ne vardı orda satılıyodu ben denemedim ama düşünüyorum açıkcası onlara bi göz at Diğer türlü günde sosis yemekle kola içmekle falan çözülmez senin sorunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ee bazılarımızın bünyesi öyle değil. Birde ben çok hareket ederim ondanda olabilir[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bendee öküz gibi yiyip kilo almayanlardanım. Bulk ile Protein katkısı alıyorum ara ara. Süppperrr! Diyemeyeceğim kıştan beri kullanıyorum kaç kutu oldu bilmiyorum! 4kilo falan aldım! Ama az falanda olsa alınıyo yani bir iki kilo.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o dedigin sütle karıştırılan tozlar protein tozları genelde spordan sonra kas oluşumuna yardımcı olsun diye alınır. düzgün beslenen birisinde ihtiyaç olmaz aslında ama kullanırlar genelde. kilo aldırdıgını sanmıyorum. yalnız şöyle bi olay var spor yapıp fit olmak yerine neden kilo almayı tercih ediyorsun onu anlayamadım. kilo almak kolay fit kalmaz zor olur.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kaliteli ve dogal olanlarını kullanırsa bozulmaz merak etme. gnc de satarlar o tür şeyleri.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ah uyku hali.. ben spor da yapıyorum. Hatta daimi spor yapıyorum =) Ancak çok yoğun dönemlerde (vizeler finaller) protein +karbonhidrat katkıları hayatta kalmanı sağlayan şeyler, can simitleri oluyor! Az uyku, çok koşturma vs... Bir de izotonik içecekler var o ayrı konu. nereden aklıma geldiler şimdi bilmiyorum :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 belli yastan sora ister istemez kilo alınıyo vucud dengesi diye bisi var ben bi kere doktora gitmistim adam testler falan yaptı ertesi gun gittim cok saglıklısın gorunuse baktı spor da yapıyosun galba kaslısında niye kilo almak istiyosun ki dedi..biraz daha ustelesem adamı de get diyecekti o derece :) simdi uzun boylu biri oturup evde 1 litre kola ne bulduysa yerse sadece saglıgı bozulur kemik agrıları baslar uzun boylu biri kilo almak istiyosa spor yapmalı ve vucudunu hazırlamalı normal yiyerek kilo alamazsın.. otur bilgisayarın basına bi tane buyuk boy pizza 1 litre de kola al yanına bole 2-3 hafta ye alırsın 5-6 kilo gibi taktikler boyu 1.70 ten dusuk olanlara yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 saglıksız beslenerek kilo almaya calısma sonra yasamın zehir olur..[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kesinlikle tatlı yiyerek alırsın dondurma şeker hmmm[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gece yemekleri[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 relax ol diye kimse dememiş. bence ilk öncelik bu.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @ozkolous o zaman uyuyamassın vede çok zararlı gece yemek[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bencede abur cubura gırme, bende zayıfım kılo almaya calısmıstım gece yatmadan once cıkolata yıyıp yatıodum acaıp kılo aldım ama kolları cop gıbı ama gobegı olan bı yaratıga donustum sımdı karnımı ıcerı cekerek yuruyorum :D 3 gun sona fıtnessa baslıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bol sex and drink.... ve tabi bilg. basinda abur cubur yemek[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 walla bende 1.80 filan civarındayım ama 60 kilo filanım hala kilo alamıyorum malesef... yazdıklarınızın hepsini yaptım şimdiye kadar ama bünyen hızlı çalışıyosa yapabilicen hiç bişi yok sdece düzenli bi beslenme ve aletli jimnastikle filan alırsın kilo başka yolu yok...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok abi yiyorum yiyorum alamıyorum..sigara bıraktım 3 kilo aldım..yine başladım +3 kilom var :) bir dahamı bıraksam ne yapsam[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar