cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yarın ps2 turnuvası düzenlicektik(winning eleven)bi kişi vazgeçti... yani gelebilcekler warsa yarın saat 3 te boğa da toplaşıp bi cafeye gitcez... bu arada ben barcelona herkes kendi takımını şeeetsin[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bide saboyla jacabo gelcekti... sabo - mencıstır jahaboo - arsenal[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Erimekte olduğumu ve gelirken ericeğimi ve geldikten sonra ericeğimi bilmesem gelir, alırdım aşaa sırayla ama. =P[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: hella, 06 July 2003 23:11 tarihinde demiş ki: Erimekte olduğumu ve gelirken ericeğimi ve geldikten sonra ericeğimi bilmesem gelir, alırdım aşaa sırayla ama. =P[hline]G-power a.k.a gehena erimessin be gözüm gel sen[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar