Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: aquila, 02 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: kiyamet degil bu dunyanin sonu. zilyon teori var zaten bununla ilgili, bekleyip kiminki tutcak gorucez. son anda ben demistim dicek biri... Aynanın karşısına geçip, işaret parmağını hızlıca aynaya doğru uzatarak... *Ben demiştim* Provası yapmaya başlar...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kıyamet insanlarin ölmesi degil bilinclenmesi olacak eski hayatin bitimi ve yeni hayatin baslangici olacak kıyametten öcüymüs gibi korkmayin ztaen su an kıyameti yasiyoruz.. degisiyoruz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Ancalagan, 08 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Kıyamet insanlarin ölmesi degil bilinclenmesi olacak eski hayatin bitimi ve yeni hayatin baslangici olacak kıyametten öcüymüs gibi korkmayin ztaen su an kıyameti yasiyoruz.. degisiyoruz peki.[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kıyamet gunu lag olucak sonra geri gelcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 elvyn lag olmucak conn. lost olucak, server göçücek...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar