Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama ne alıcağıma karar veremedim maksimum fiyat sınırım 800-900ytl civarı önerebileceğiniz telefonlar var mı[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nokia 6680 6681 sony ericsson k750i p900 s700i samsung d500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya düşündüm k750i alsam diyorum da ne biliyim yoksa nokia dan şaşmasam mı[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şaşma 6680-6681[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 symbian olmasını tavsiye ederim. symbian olması süper bişe.. bi sürü program falan kurabiliyorsun.. ama yok benim işim olmaz güzel olsun diyorsan o zaman motorola V3 razar diyorum bu konuyu da burda kapatıyorum :D süper bi telefon görünüm açısında. özelliklerini çok incelemedim...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 biraz cahilce bir soru olcak belki de ama k750i symbian mı o zaman[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben görünüm olarak 6630 derim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eger telefon boyutu sorun degilse sony ericsson p910i süperrr bir telefon nerdeyse bir cep bilgisayari şu an teknosada 936 ytl falan galiba. ama ikinci el satişi bakimin dan nokia dan şaşma derim çünkü diger telefonlarin ikinci eli hiç para etmiyo..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 6170 e bi bak derim. belki o fiyattan bile ucuzdur. çok şık telefon.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nokia'dan şaşma derim. al bir nokia 6680 tepe tepe kullan. ben kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o kadar verme yazik gunah git nokia 3310 al ustune git mis gibi digital photo makine al ilgin varsa telefona para yazik gunah.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar