karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 şimdi ben service pack 1 ile birlikte Java geliyo sanırdım gelmiyomuş demekki... peki nasıl yükleyecem java yı? third party olmasın istiyorum yani windowsun olsun yani 98 de nasıl java kullanıyodu isem burda da öyle kullanabileyim istiyorum...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hmm http://www.isbank.com.tr/msjavx86.exe[hline]Leathas Level 33 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 windows update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hayir ceday,yanli$in var microsoft 8 ay kadar once(galiba) javaya olan butun destegini kestigini acikladi,bunun icin windows update sitesinde java virtual machine uzun zamandir yok di$aridan indirip kullanmak zorundasin sakin download.com daki: Java 2 Runtime Environment, Standard Edition 1.4 pop Run Java applications on your PC without installing the Java Development Kit. OS: Windows 95/98/Me/NT/2000 File Size: 8.93MB License: Free indirmeyin,hayatinizin hatasini yaparsiniz,gerci orada XP yazisi yok ama xp ye yukledikten sonra bilgisayar ilginc bir sekilde yavasladi,dragoncourt u bile acamadi vs[hline]Leathas Level 33 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Az Onceki Java Virtual Machine kullanabilirsin yada java.sun.com dan java pketini indirip kurabilirsin(ben sun ın javasını kullanıyorum ne pc yavasladi nede bir sorun cikardi )[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonesoldier Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Karpuz sana bir sorum olacak. Bu service pack i nerden nasıl yükledin acaba ? Windows update den download ettikten sonra install etmeye geçince windows illegal olduğu için yüklemiyor. Hata veriyor. Sen nasıl yükledin bu service pack'ı. Yoksa senin windows'un lisanlı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaf ben bi tek service pack yükledikten sonra update yaptım o kadar. suanda java hedesi var bende:) bi şekilde bi yerden gelmiş o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 java.sun.com dan indirmenizi onermiyorum($iddetle) yava$latiyor garip bi $ekilde,direk i$bankasinin sitesindeki msjavx86.exe yi indirin,kurtulun[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 İlk çıkan Service Pack 1'de vardı JVM. MS java desteğini çekince SP1a çıkardılar, onda yok java. java.sun.com'dan indirdim ben. Yavaşlatmadı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Catscratch, 06 July 2003 21:58 tarihinde demiş ki: java.sun.com'dan indirdim ben. Yavaşlatmadı.[hline]This Cat Scratches Free. demekki benimkinde bir sorun vardi :)[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Yani senin bilgisayarda yüklü olanlarla benimkiler bir değildir tabi. Mesela bi ton java ile ilgili şey yüklersin. Üstüne sun'ın javayı yükledinmi yavaşlatır felan. Yavaşlıktan kastın ne mesela örnek ver. Belki bendede yavaşlamıştır da benim haberim olmuodur. Benim yavaşlığını hissettiğim tek şey şu an Mame32 0.70, mame'yi çalıştırınca bilgisayar sapıtıo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar