Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çaycı ve devlet büyüğü (külliyen yalan)

cenin

Öne çıkan mesajlar

adam haklıda okuma isteği olan biride hemen pes etmesin be[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
PKK yandaşı 3-4 şerefsizin uydurduğu bir hikaye ve inanan Türk gençliği.

katılmamak elde değil.

inanmayın böyle şeylere arkadaşlar. biri uydurmuş işte, bizim milletde yöneticilerine laf atmaya pek bir merakjlıdır, dogrudur olmuştur der, bir süre sonra canı sıkılan birinin uydurdugu bi hikaye agızdan agıza dolanır hale gelir. hurafe bunlar. inanmayın. aziz nesin romanı gibi milletiz gerçekten.

birde devlet için ileri geri konuşulmuş, devlet ile hükümet farklı kavramlardır, bu ayrımı iyi anlamak gerekiyor.

ayrıca güneydoğuda akan paranın haddi hesabı yok, ovalara su gitsin diye GAP inşa edildi,tarımı düzelttiler, inşallah artık daha da kalkınacak o bölüm. terör de şehirlerden kovulduğunda yabancı sermayede akar. zira iş gücü yüksek, potansiyel vaad eden bölgeler orası. bölgede yaşayan halkın ekonomik refah seviyesi yükseldikce, zaten ne terör kalır ne başka bir şey.

türk-kürt kardeştir, birlikte istiklal mücadelesi verip TC'ni birlikte kurmuşlardır, güneydogudaki şehir isimlerine bakarsanız gaziantep, kahramanmaraş, şanlıurfa vb. gibi şehirlerimiz, düşmana kendileri karşı koymuşlardır. kahramanlık sıfatlarıyla tanınırlar.

türk, kürk, azeri, laz, ne varsa bu ülkeyi birlikte kurmuşlardır. ayrımcılığa prim vermeyin. bu tür art niyetli, aslı astarı belli olmayan hikayelere inanmayın.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
PKK yandaşı 3-4 şerefsizin uydurduğu bir hikaye ve inanan Türk gençliği.

bunu diyen adam aynı zmanda Türkiyeye Bayrağına Toprağına saygısızlık yapan örgütlerden ne kadar nefret ettiğini de söyledi bence çok çabuk karar veriyorsunuz. :( Benim anlatmak istediğim zaten terörizm pkk meselesi değil hükümet meselesi idi. Biraz da farklı alglanmış.
[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.

[Bu mesaj cenin tarafından 09 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birşey sormak istiyorum
Ben ne bir PKK yandaşıyım ne bir ayrımcıyım üstelik insanların fikirlerine de değer veriyorum buraya bir topik açmışım benim kimseye benimsetmeye çalıştığım bir şey değil bu TAMAMEN bir insandan duyduğum paylaşmak istediğim bir olay tartışırız konuşuruz diye.
Açıkçası siz yalan vs. dedikten sonra bana da yalan olabilirmiş gibi geldi bu ayrı bir konu...
AMA BENİM AÇTIĞIM KONUDAKİ BAŞLIĞI NEDEN BENİM İSTEMEDİĞİM BİR ŞEY HALİNE GETİRİYORSUNUZ?
Silin konuyu toptan hepten gitsin daha iyi nedir bu şimdi?
Açıkçası bu hoşuma gitmedi.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...