jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kadıköyde filan yolarda işporta satıcılarda rastlayabileceğiniz bir oyuncak aldık geçen gün. kedinin hoşuna gitti bayağı. hani tavşan var bi tane plastik.. altından bir tane küçük borumsu birşey uzuyor ve sonunda birşey var o sonundaki şeyi sıkınca tavşan zıplıyor..süper anlattığımın farkındayım :D ama bayağı eğleniyor kedi onunla.. tavsiye ederim ucuz birşeydir herald[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla biz 2 tane küçük fare almıştık.. üstü peluş içi plastik. kedi bayaa bi hirpaladiktan sonra almişti birini agzina. balkona çikip aşaği birakmisti 15. kattan, ölmüştüm ben orda.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 muahahaha :D iyiymiş[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben canlı kertenkele veriyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheh öyle şeyleri pet shop'lardanda temin edebilirsiniz. plastik ördek,fare gibi şeyler var. plastik kemiklerde mavcut, tabi..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar