FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaslar bu aksam banlanıcam gibime gelio ufacıcık cocuklar gibi hınzırlık pesinde kosmaya basladım içimden anlamadığım halde kahkaha falan atmak gelio [spo1=read this]atıyorum su an [/spo] satascak yer arıyorum her turlu beyin tornadosuna açığım squall lar gelmesin ona göre[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şaka ?[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hov no.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 2 -3 gün önce bunla mı polemiğe girdim diyorum kendi kendime asda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok saka falan diil fistan ole O_o ları falan bırakalım sana fıstık atıyım mı ? al Fıstık Atar benimkiler hormonlu ondan bole siyah normalde ne renk bilmiyorum[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 madcat sen insan olamıcaksın biliyomusun cunku sende o burun olduktan sora bosver simdi senle ugrasamam sana bi fıtık atalım bari fıstık ceviz bilimum ne varsa fırlatır[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aşmış ya ....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kafayı yemiş[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok başarılı ya[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 vee çok uzaklarda[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 HOBAAAAAAAA. azhuaz[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aha fakesi geldi :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O ne demek ya şizofrenlik var mı? Açıkladın ne olcak şimdi.... :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yeni beyaz bir sayfa hikayesi hımm güzel :d[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yuh ya eheh oda güzel gerçekten kutluyorum başarılarının devamını diliyorum[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaş uçuruldu , bembeyaz bi sayfa açıldı hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bye bye chuky said: aha fakesi geldi :D bunuda çok yanlış kullanmaya başladık farkındamısınız :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yörüngedeki bi uydu daha eksildi :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fake kelimesi fake şeklinde okuyup ekleri ona göre koyan insanları gördükçe ztn altüst midem bi kıpır kıpır oluyor. evet türkçe konuşan insanlarız o yüzden feyk demiyoruz dimi? hımm peki, o zaman sahte desek? fake-n gelmiş fake-si burda..imdak..[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoba diyesim geldi[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fakeyim fakesin fake fakeyiz fakesiniz fakeler[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Öne çıkan mesajlar