Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

To night

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bu aksam banlanıcam gibime gelio ufacıcık cocuklar gibi hınzırlık pesinde kosmaya basladım içimden anlamadığım halde kahkaha falan atmak gelio [spo1=read this]atıyorum su an [/spo] satascak yer arıyorum her turlu beyin tornadosuna açığım squall lar gelmesin ona göre[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Mesaj tarihi:
2 -3 gün önce bunla mı polemiğe girdim diyorum kendi kendime asda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
yok saka falan diil fistan ole O_o ları falan bırakalım sana fıstık atıyım mı ? al

Fıstık Atar benimkiler hormonlu ondan bole siyah normalde ne renk bilmiyorum[signature][hline]I'm sure of your ability
Mesaj tarihi:
madcat sen insan olamıcaksın biliyomusun cunku sende o burun olduktan sora bosver simdi senle ugrasamam sana bi fıtık atalım bari

fıstık ceviz bilimum ne varsa fırlatır[signature][hline]I'm sure of your ability
Mesaj tarihi:
HOBAAAAAAAA.
azhuaz[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
yuh ya eheh
oda güzel gerçekten kutluyorum başarılarının devamını diliyorum[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
Yörüngedeki bi uydu daha eksildi :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
fake kelimesi fake şeklinde okuyup ekleri ona göre koyan insanları gördükçe ztn altüst midem bi kıpır kıpır oluyor. evet türkçe konuşan insanlarız o yüzden feyk demiyoruz dimi? hımm peki, o zaman sahte desek? fake-n gelmiş fake-si burda..imdak..[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
  • Yeni Oluştur...