2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaşlar bir şarkı varya sözleri şöle atem tutem ben seni şekere katem ben seni akşam baban gelende önüne atem ben seni bu şarkıyı kim sölüyo[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İlyas Salman!!! Yani en azından bir filmde söylüyordu... sadece bitlis şarkısı oldğunu biliyorum sözleride şöyle atem tutem men seni şekere katem men seni ağşem baben gelende oy öğüne atem men seni hop hopun olsun oğlum gül topun olsun oğlum sırali kavak dibinde oy toyluğun olsun oğlum ev süpüre toz ede hemame gide naz ede sevdiğini görende naz ede altten altten göz ede oğlan oğlan oğ getir otur selamet getir aman pilavı pişirdi oy yığ yoldaşların getir çok saçmaymış be..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar