Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wowsuz hayat (pehhh)

allf

Öne çıkan mesajlar

yani şu anda oyuna giriyorum tek derdim sıkıliim uykum gelsin yatiim yarın olsun tatile gidim die ama ne yalan söliim bıraktım bırakıcam oyunu her an acc.'u kapatabilirim
ama bi kere daha böle bi konu geçmişti rp server deneyin gibi bi laf geçti bi dene istersen belki verim alırsın rp'den :)
bi de pvp-rp açılcakmış sanırım orda da denersin baktın olmuyo sal kendini doğaya :-P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu cafeden oynuyorum ve gunde max 4 saat oynayabiliyorum dolayisi ile hep tadinda birakiyorum oyunu. Ayrica yaz okuluda yapiyorum, aksama kadar dersdi ve diger aktiviteler derken aksam 8 gibi wow un basina oturmak cok seker oluyor. isin sirri galiba oyunu deliler gibi saatlerce kasmadan oynamak ( kendi bilgisayarimdan baglansam herhalde bende saatlerce oynardim ) ve hep tadinda birakmak, yani gunluk sosyal aktivitenizden kopmadan wow u cerez niyetine oynayip fazla hirs yapmadan birakmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya okul zamanı ayni oyleydim ama yaz geldi aşırıya filan kaçmadı tam tersi oldu. dediğim gibi 1 hafta oynayamayıp 1-2 gün oynamı fırsatı bulunca o gunleri iyi değerlendirmek istiyosun ben rested expleri kastım hep ama prof,gold veya item kasmaya zaman olmadı o yüzden level 40 playerim ama level 50 gozukuyorum gibi bişi oldu[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison
Uo = Osiris D'Holbach [Arqas]
WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...