DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaşlar istanbulda ev var şimdi kombine 59 ama ulaşımla beraber 135 tutuyor en az bu iş.. tren mren yok mu izmir -ankara daha uccuz olamaz mı ya daha bunun hava alanına taksi paraları yemek paraları felan da var ucuza nasıl kapatırız işi?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 vallaha ben de izmirden gidiyorum, otobüsle gidiceğim büyük ihtimalle. 60-70 milyona gidiş dönüş. orda masraflar var bir de işte. ne kadar tutar ki orda yemek içmek?[signature][hline];;suitfly
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla şana şöyle bir önerim var hiç gitme :) harcıycağın bilet parasınıda yol parasınıda koy bir köşeye dursun ilerde lazım olur.çektiğin yola çektiğin eziyete yazık bide ev var diosun ev de şehir içinde olsa üff konser die dünyanın yolunu gidiceksin.konserden çok yollarda sürünceksin gençliğine yazık[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Adam gencse gelsin iste nolucak macera olur =) Belki cure cok seviyo mesela olamaz mı? Evin var da nerde oldugu cok onemli, bi de iki gun sadece konser ondan yeme icme kısmını evde sabah bol bol yapıp da oglen gelebilirsin konser alanına. Cok uzak ama araba yoksa ulasım biraz zor olur.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ulan kızarkadaşım konser verse istanbulda ben izmirde olucam 7 tane zencide peşimde koşsa öpmek için gitmem yani 9 saat yol bide hergün 1-1.30 saat desek günahlan valla :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Öne çıkan mesajlar