olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar Guild wars accleri arıyorum 2 tene alıcm fiyat olarak 35 ytl verebilirim tanesine ilgilenen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum NoT: izmir'de ikamet etmekteyim eğer izmir içi satan varsa ayağına kadar gidebilririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yok mu ilgilenen satmak isteyen arkadaşlar fiyatta anlaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beyler bitane aldm şimdi bitane daha lazm fiyatı 40 yuklettim hadi ya duruonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yokmu ya kimse kırdınız kalbimi ya :D hadi beyler bekliyorm yokmu satann para peşin :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben de var ama 40 cok düsük ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne istiyosun peki söle istediğin fiyatı konuşalım bakalm[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arkadaşlar msn :[email protected] buyrun satmak ist6eyenler gelsin satsın :D daha 2 tane daha almayı düşünüorm fiyatta anlaşırız ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cereyan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben satayım istersen. pm at ya da msn e girersen anlaşırız.[signature][hline]buff me buff you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bunuda aldım yokmu başka 1 tane daha alıcm arkadaşlar :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne kadar veriyosun ona göre PM yada [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: mardox, 04 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ben de var ama 40 cok düsük ;) Oyun zaten 50 ytl sen 2 elini satıyorsn sacmalama 40 çok düşükmüş...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tersine online oyunlarda ikinci elin daha degerli olmasi gerekmez mi? hani karakter falan oluyo icinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dreamer, 08 Ağustos 2005 11:55 tarihinde demiş ki: said: mardox, 04 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ben de var ama 40 cok düsük ;) Oyun zaten 50 ytl sen 2 elini satıyorsn sacmalama 40 çok düşükmüş... Bi uyan da gerçekleri düşünüp oyle yap yorumu. Free acc süresi vardı da onu mu harcadık?. Cünkü fiziksel birşey değil bu acc., doğal olarak yeni bir acc'tan farkı yok ve 2. el olmasının kaybı yok + mayferin dediği gibi getiris var. Bulabilen alsın 40 ytl'den. 72 ytl olan oyunu 40 ytl'ye satmam. Sen saçmalıyosrun dreamer. Allah allah millet cep telefonu sanıyor bu oyun acc'larını [Bu mesaj mardox tarafından 08 Ağustos 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 walla ben 35 ten aldım bitane 40 tan fazla veren ayıp eder heryerde 40 a satan birini bulabilir[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya gerçekten satmaya ihtiyacım olsa satardım.. kendi halinde oyun ne güzel aylığı vs.'i yok :D belki sonra bi kaç über char yaparım daha düzgün bi fiyata gider. sana kolay gelsin olorin umarım bulursun. ebay.com'u da dene bazen ordan da bulunuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok saol forumdan 2 tane buldum zaten bir 3. neden olmasın saygılar[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar