Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

finaller öncesi sendromu

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

ya yaz-kış okumak bi yere kadar artık ya.iyicene gına geldi.sanki boğazıma kadar batmış durumdayım.yarın ve çarşambe günleri 2şer tane sınavım var ve sonrasında 1 ay tatil yapıcam kesintisiz ama iyicene bunaldım yazokulunda benim gibi durumda olan kimler varsa kolay gelsin allah sabır versin.
önemli not:Üniversiteye bu sene başlıcak olna arkadaşlar derslerinizi dikkate alın,sallamayın benim gibi sürünmeyin...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

yaz okulu ne saçma sapan bişey anlamadım gitti toplam 3 ders 9 kredi hakkım var zaten toplam 7 kredilik ders aldım 7 hafta beklede yaz okulu bitsi dersleri ver
keşke bizim okulda da büt .[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

delikanlı adam renkli takım tutmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Allah'tan seneler önce üniversite olayını bitirdimde böyle dertlerim kalmadı. Gerçi şimdide iş-güçten dolayı bunalıyorum.
Allah geride kalanlara sabır versin :-p[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bide deli gibi okul staj bir arada yaptım
pztsi-cuma-cmtsi ---> staj
salı-çarş-perş -->okul
kafayı yame sınırıma az kaldı
şidi hiç bişie çalışamıyorum bakalım bu gece bi sabahlıcam artık olduğu kadar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

>Ben de geçicem derse şimdi... Ya karakediden rica etsek geçici süreli ban atsa şöyle bir hafta, ne okuyabilsek ne yazabilsek patide! İrade 0 şu an.. Çok canım sıkılıyor. Can sıkıntısından evi temizledim ve derse oturmak yerine 2ayrı yemek yaptım ama pizza yedim :D Derse oturmak yerine karnım ağırana kadar mekik çektim! Ufff ders çalışmam lazım :(

Puahah! Bunu yazarken ben ozkolous'a ithafen yazmıştım arada yazanı şimdi gördüm Ehehe :D
Not:Ülke benden bişi bekliyorsa ayvayı yedi... 03a dasaaa senin görevin ülkeyi kalkındırmak! marş marş ehhe çok komik geliyo kulağa.

[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

imdaatttt, salı çarşamba benimde finallerim var 3 tane.
işin oktan kısmı doğru düzgün çalışamıyorum. 2 senedir yaz kış okuldayım nerdeyse 1-2ay uzak kaldım sadece. yeter artık kusacam.

dersleride biliorum gibi gelio 2 soru çözüorum haa tmm ii bişi yok bunda diyip geçiorum.sınavda hocada bana geçirio.yeter şu soınavlarım bitsin acayip hafiflicem.herkese koaly gelsin valla.
Sosyal ağlarda paylaş

her üniye başlayanda aynı tatlı hayaller... dalga geçmiyorum seninle. haşa! Ancak çok zor bişi... Tabi bölümün de önemli. Mühendislikse çok zor ama EA'dan birşey ise yapanlar gördüm...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk 2 tanesini atlatmış durumdayım müendislik matematiği ve tekstil fiziği
gece 3.30 da başalayan çalışmalarım sabah 9 a kadar sürdü ve meyvelerini verdi
hala önümde 2 tane var onlarıda verip kendimi doğaya vurucam[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe ben de karayolunu batırdım gibi. Çizgideyim hocanın eline bakıyorum. Ama bu hoca pek bişi yağmaz.
Yarın çelik var!
[spo1=Sınıfın çelik 2.sınav notlarına bak]
28,03,30,05,17,-,-,31,-,-,17,22-,02,03,09,-,26,01,42,-,19,18,02,35,14,19,-,-,15,-,-,35,01,11[/spo]

"Sınav ortalamam 13! geçebilir miyim?" isimli film yarın vizyona girecek. Uyudum biraz az önce şimdi sabaha kadar (11'e kadar)
her türlü soru çözücem. Vaktim var, umudum var, uykum yok. Futbol için şartlar uygun!
(Man I Hate that guy!!)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

çelik ya hatırlıyorumda abimin korkulu rüyasıydı bi zamanlar.
ben bugün sınavlardan çıkınca olmadı önümüzdeki maçlara bakcıcaz diyeceğim sanıyodum ama allahtan iyi geçtiler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...