Cafein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Nedir ne değildir, yorumlarınızı bekliyorum... Anlatın bana aydınlanayım, şu an tek bildiğim King Diamond amcanın bunlarla takıldığı, Metallicanın bunlardan etkilendiği ve elimdeki Melissa albümü.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 King Diamond ın eski grubu olması lazım sanırım hala aktif değil diye biliyomda yanlış olabilirim. Valla King Diamond'ın sesi yeter diyebilirim yani sadece adamın binbir çeşit sesi var. King Diamond Abigail var , Mercyful Fate Egypt şarkıları var bildiğim. Ve albümdeki şarkılar genel olarak böyle bir konuyu ele alıyor yani şarkılar falan birbiriyle alakalı konsept albümmü ne diyorlar[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şu günler ben de ilgileniyorum gibi,varsa dinleyen beğenen şarkıları yazsın[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok severim tavsiye edebileceğim şarkıları: [spo1=.]doomed by a living dead nuns have no fun gypsy nightmare curse of the pharaohs egypt is that you melissa nightmare be thy name the lady in black the mad arab into the unknown kutulu since forever the lady who cries buried alive[/spo][signature] edit:yazım yanlışı[hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 08 Ağustos 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dark Tranquillity - Lady In Black'i, Dimension Zero - My Demon'ı coverladı. Grubun kendisini dinlemedim ama DZ'nun My Demon coverı zevkle dinlediğim şarkılardandır.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar