Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski kız arkadasımın dogum günü

biko

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 4 yıl çıktıgım kız arkadasımın dogum günü var bi kaç gün sonra ve ben nasıl bi şey alacagımı bilmiorum,çıktıgımız dönemlerde aldıgım türden bi şey alamayacagımı düşünüyorum dogal olarak,sizce nasıl bi şey almalıyım?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

basket topu,halısaha ayakkabısı vb. şeylerden birini al üstüne bi not iliştir
"belki vermek isteyeceğin eski bi erkek arkadaşın vardır diye düşündüm" ya[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

konu başlığı:eski kız arkadaşımın doğum günü.
mesajın özü:4 yık çıktığım kız arkadaşımın doğum günü var ben ona çıktığımız dönemlerdeki gibi hediye alamam.

eski:eski old ex
cıktıgım: eskiden cıktıgım
cıktıgımız donem: when i exit with the girl[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

kutuya ayna koy sonra dekş bu kutunun içindeki seye bakınca dunyanın en guzel seyini gorcen..sonra bakcak aynaya kendisini gorucek puhahhaha bunu tv de gormustum[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

Çiçek al .. Ayrilsakda hicbir zaman seni unutmiycam de :P

Dela yardin bu arada muha =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...