Villians Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aramızda muğla üniversiteli olan arkadaşlar varmı?Şehir olarak memnunmunız değilmisini?Eğiitimi hakında ne düşünüyorsunu:? Teşekkür ederim.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehem bodrumlu olarak laf bana düşer herhalde:).Muğla üniversitesi güzel bir üniversite.Zaten 9 eylülden ayrılma olduğu için öğretim elemanları ve öğretim sistemi iyi(okuyan arkadaşlar söylüyor).yeni yeni bölümler açıp geliştiriyor sanırım yeni tıp açılıyormuş.Muğla desen orasıda güzel ev kiraları ucuz,yemek masrafları ucuz.Yalnız kışı biraz sert ama zaten büyük şehirden geliyorsan alışkınsındır.Sonra kızları güzel ;)bir sözümüz vardır burda''ev yapacaksan tuğladan,kız alacaksan Muğla'dan''şeklinde.Canın sıkılırsa Bodrum 45 dk.gelirsin takılırsan güzel yerdir yani tavsiye ederim edik:kömür kokusu fena bilmem alışıkısın,birde eğitim sistemi hakkında ki bilgiyi okuyan arkadaşlar söylüyor yani ben tecrübe etmedim[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 08 Ağustos 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben ev kiralarının pahalı oldunu duymuştum[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehe kimden duyduğuna bağlı eğer bir muğlalıdan duyduysan adam 50milyon kira verirken 150 vermesi ona pahalı gelir ama 200 veren birisi için ucuzdur ;)tabi bunlar göreceli fiyatlar kiraların şimdi bu kadar olduğunu sanmam ama şöle bizim bodrumdaki evimizi 350 milyon kiraya verdik muğla daha ucuz olması lazım.Ha bu arada babm 9 eylülden değilde ankara üniversitesinden ayrılıp kurulduğunu söylüyor ama oda emin deği ama sonuçta iyi bir üniversiteden ayrılıp kurulmuş bir yer[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hım anladım.Teşekkür ederim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar