Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dinlemenizi tavsiye ederim. Güzel şarkıları var. Beğeneceksiniz. Bakalım nasılmış diye merak edenler şu şarkısını bulup indirirlerse fikir edinebilirler. Carbon Leaf - Paloma[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Tarzı ne grubun?[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben sorcaktım şimdi tarzı nedir ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ultra brutal heavy death metal =P şaka şaka. soft rock mı desem alternative mi desem.. bi indirin dinleyin ya cok sey kacırıyosunuz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar