TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben kayıt olmustum ama hala maıl yok sızde de aynı mı yoksa benm mı sorunum var 22sı kesın tarıh dımı bu arada[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Banada gelmedi. Seçmediler herhalde bizi :)[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bana da gelmedi[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bana gelmis ama ben nasi olucam simdi tester :D bisiler bisiler dior knight empire catcut :D[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yaavv kardeşiimm bana gelemedi gelmediği bi tarafa oyunada giremiyom bu ne ya[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya hem sınırlı dio hemde nie mail gelmio ama benim duyduğum bişey var su anda gate ler ayarlanıyormus aksam uzeri link verilcekmiş patch için .. GONDERIN MAIL IMI zzzzzz[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: DrakThuL, 08 Ağustos 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Bana gelmis ama ben nasi olucam simdi tester :D bisiler bisiler dior knight empire catcut :D cidden geldi mi kardiş biz boşuna bekliyoz desene kimseye gelmese daha başlamadılar diyecem ama[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Türkiye Maillerini Almıyorlar Galiba Nasıl yapıyorlar bilmiyorum çünkü ne kahkaha.com a nede mynet e mail gelmedi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yav beyler mail gelince patch linkini banada verirmisiniz bende kayıt olmuştum beta testerlık için ama sonra bide baktımki önceden account alırken mailı sallamışım :D (Bide kaç gündür sürekli mailıma bakıp bakıp niye gelmedi diye hayıflanıyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benım eamilim gmail ustunden ve tum bılgılerımamerıka ustunden kı evde porgram kullanıom ıp bıle amerıkaustunden gozkuo yanı turk maılı kısıtlamsı dıe bişiyoktur[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya beyler kime geldiyse koysun buraya patch linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bilmiorum o zaman seçilmedik heralde :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yok ya bende sevinmistim meyersem knightempire forumlarindan gelmis icine bakmadan foruma atilmistim sorry herkesi umutlandirdim ama insalalh gelcek :)[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eh be bialder zıplattın bizi beklioz hala kimseye mail gitmemiş ama sanırsam aksama patlatcaklar işi her zamanki gibi en yogun zamanda vole yapıo adamlar sitede buyukce yazmıslar 8 augt die saka deildir yani :) bitsin bu chile lvl60+ koyunu cok merak ediyorum acıkcası[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Walla bende cok merak ediorum hocam yalan olmasin orda kopucam onun icin burda lvl kasmayi biraktim orda deli gibi bret de apos vs arkadaslarla harpy yapacaz diez serverinda olanlar varsa birlikte birseyler yapariz :) ama hele bi su KE gelsinde 4 gözle bekliosSs[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beyler mail gelince buraya yazıverin download linkinide bende yararlanıyım dedim ya mailımı sallamışım acc alırken o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar