Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kız arkadaşım yazları bursaya gider hep. "hiç arkadaşlarımla doğum günü geçirmedim" derdi, o yüzden bu sene hediesini eline vermeye bursaya gitmeye karar vermiştim. herşey ayarlanmıştı... gün, kaldığı adresi bir arkadaşından almıştım. hediesini almıştım vesaire ki, isviçreye bilmemne kampına gideceğini söledi. ve bu kararı aylar önce almış, sadece üzülmiim die sölemek istememiş... çok büyük hayal kırıklığına uğradım, ve ona belli etmem ama çokda kıskancımdır. çok çok güzel ve çekici bir kızdır, isviçrede ilk kez tanıştığı insanlarla (ve tabi aralarında ki erkeklerle) doğumgünü geçirmesini hiç istemiorum, özellikle ben onca ayarlama yaptıktan, ve gaza geldikten sonra... şu anda uçakta, fırk...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok üzüldüm nasıl yandığını hissedebiliorum :([signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kısmet[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 üzüldüm yaa o kadaar emek boşa gitmiş.. kısmet..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 isviçre hımm. pek sevmem insanları çok large mış.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kıskançlık kötüdür. Ps: sevdiğini uçan kuştan kıskanan biri söylüyor bunu. bknz: ben[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: cembone, 08 Ağustos 2005 17:31 tarihinde demiş ki: eee niye gönderdinki gitma diyemiyormusun. ayrıca bursaya niye yoluyosun? ya al ipleri eline be bilader tepene çıkar alla alla 16 yaşında kız ailesiyle gidio bursaya gitmemi dicem =) ayrıca isviçreye gitme diemem sırf ben kendimi tatmin edicem die, bu bencillik olur. eelenmesini çok istiorum orda ama nie doomgününe denk getirdi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fıstık atabılır mıyım?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok üzüldüm... takmamaya çalış dicem de neye yarar...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gereksiz mesajlarla post kasmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: HymnOfSnuk, 08 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: çok üzüldüm... takmamaya çalış dicem de neye yarar... lafım sana diildi pardon denk geldi aynanda atmışız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Cesur-Yurek, 08 Ağustos 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: _gZm_, 08 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki: fıstık atabılır mıyım? Burası hayvanat bahçesi değil. Fındık, fıstık atamazsın. lol[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 off kotu bısey ya..kıskanmakta da haklısın zatn ama planlarını ona soyle bence gerceklestıremıcek olsanda....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Türklerde güzel kız yok mu? Hadi lenn... bak yukarda var bi yukarda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bana göre güzel. Zevkler renkler tartışılmaz.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Puahua turkler guzel degıldır..Genelleme yapmak sacma fıstık gıbı bı sure kız var (bknz:Ankara -Tunalı yada bızım orası Umıtkoy :))..Her nese turkler guzeldır..Deger verelım vatanımız kızlarına.. Ps:Kım ruslara akıcak mrk edıorum :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Cesur-Yurek, 08 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: Caglar35, 08 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki: çok çok güzel ve çekici bir kızdır Bir Türk kızının çok güzel olabileceğine dünyada inanmam. Böyle bir durum mantık dışıdır. Türk'ün güzeli olmaz. way cocunu. valla kızları güzel yada güzel değil olarak ayırmak yanlış bence. eğlenilecek kız var evlenilecek kız var. :D ne alaka diceksiniz bilmiyorum içimden geldi şimdi olay şu farklı milletlerden rus hollanda ve Türk asıllı alman kızlarla ilişki yaşamıştım.Yaz aylarında turistlik beldelerdeydi çok eğlendik ama :D ben evlenmem ya kültür farkı var ben kıskancımdır onlar rahat insanlar evlenceğim kız oturup kalkmasını bilcek biraz :D öyle derler hep ordan şeyeyim[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hepi pörtlek Caglar35'in kız arkadaşı :tebrikz: Dur ben yanlış anladım galiba (bir daha okur) Hmmm! Evet evet anlıyorum evet... Olaya bir de şu açıdan yaklaşalım. Kampın süresi -heliyle- kampı kuran kişinin keyfiyetine göre belirlenmiştir. Başlangıçı bitişi vs. Ayrıca yurt dışı bir kampa katılmak onun için önemli bir şey olsa gerek (kimin için olmaz ki?) Dolayısı ile kızın gideceği tarih elinizde olmayan kriterlere bağlanmış. Yapabilceğiniz bir şey yok. Orada belki hiç kutlamayacak doğum gününü. Bu da ihtimaller dahilinde. Burada sorun yok açıkcası. Gitmesi gerekmiş gitmiş. Ancak önceden sana söylememsi ilginç. Tabi seni benden daha iyi tanıyordur. Tepkilerini daha iyi biliyordur. Çok fazla üzülebileceğini düşünüp söylememiş olabilir... Bizi aşar bu kısım hakkında yorum yapmak! Bir de alakasız yöne giden mesaj akışı konusu -Türk kızları güzle midir?- var ki... Her toplum gibi güzelide çirkinide mevcut. Zevk olayı. Tartışmaya gerek olmayabilir hatta. O derece yani! Uykusuz uykusuz mesaj atma örneği v1.00[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar