NsN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dark vane +1 hale ( upgradebilir hale ) getirdim. Bu dagger +8 light staff gibi parlamıormuydu ? uniqe itemlerın +8 olmasına gerek yok parlaması için öle değilmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 temple dan çıkanların +6 olması lazım yanması için[signature][hline]Nick: :: OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 +0 dada parlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Parlamıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hadi ya. Bunlar da uniqe lar gibin doğuştan parlak değiller mi o0[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: NsN, 08 Ağustos 2005 18:25 tarihinde demiş ki: dark vane +1 hale ( upgradebilir hale ) getirdim. Bu dagger +8 light staff gibi parlamıormuydu ? uniqe itemlerın +8 olmasına gerek yok parlaması için öle değilmi... +6 olmadan parlamıor :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 +6 olması lzm yok yanı bı hell breaker bıde enion yaptık ordan seettik de:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dark vane im olsunda parlamasada olur :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar