Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar 30defance %30 dodging rate ve 30 falme resistli bir belti 150m e sattım. Soru şu: sizce ben kazık mı yedim) (çünkü herif aç gibi aldı.) yoksa adam biraz uykuluydu falan mı 150m e alıcak kadar kendinden geçmişti?(yabancıydı çünkü.) edik:server beramus [Bu mesaj Fortuna tarafından 08 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bana göre Kazik atmissin KEkuri Belt ise :)[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bence normal fiyatı 120 gibi bişeye satıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam 150 de çok uçuk bir fiyat değil.[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet kekuri beltdi[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kekuri belt i 150m e mii sattınn heheheh iyi falla ben 15m e almıştımm kekuriyi master olurken[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu bahsettiginiz fiyatlar ares için mi geçerli? diezse satim bende bi an önce. hea bide ke a geçicez diye fiyatı artmış olabilir kekuri beltin çünkü upg. edebiliyosunuz ke da. bol bol topluyo millet onun için.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 08 Ağustos 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Doğru Bide KE'de kekuri belt in dodge özelliğinin aktif olabiliceğini düşünürsek 150m az gelir her 3 vuruşun 1'i miss demek çünük abbovv... :)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! [Bu mesaj Fortuna tarafından 08 Ağustos 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet ares de ki fiyat.Söylediğin gibi millet item stokluyor özellikle uniqe upgrade etmek için sanırım... +5 ROC rulez!!![signature][hline]Uninstall KO!!! bb [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 08 Ağustos 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 +8 ROL +7IB felan düşünemiorum kim bunları giyip ölebilirki yada +8priest pendant felan ohhannes :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 16:41 tarihinde demiş ki: +8 ROL +7IB felan düşünemiorum kim bunları giyip ölebilirki yada +8priest pendant felan ohhannes :-) +8 zor normal upgrade gibi değil çünkü.Duyduğum kadarıyla +0 dan +1 yapmak için o itemden 3 tane +0 gerekiyor,+1 den +2 yapmak için +1 den 3 tane gerekiyor.Bu kadar uniqi bulmak zor birde upgrade sırasında patlama riskinide düşünürsek +8 uniqe imkansız gibi birşey[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet ama dupe almış başını giderken adam 50 tane IB yapar ordan +8i çıkartıverir. sonra nickinin başına İmmortal Eklenir :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar 30defance %30 dodging rate ve 30 falme resistli bir belti 150m e sattım. Soru şu: sizce ben kazık mı yedim) (çünkü herif aç gibi aldı.) yoksa adam biraz uykuluydu falan mı 150m e alıcak kadar kendinden geçmişti?(yabancıydı çünkü.) edik:server beramus [Bu mesaj Fortuna tarafından 08 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Fena halde kazık yemişin Beramusta en az 300 ederdi bulursan 1 tane daha hemen 250 vereyim.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yuh be. diezde 50m fln diye biliyorum aşmış sizin serverlar.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Abooowww.... :( iide neden o kadar ediyor ki?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Abooowww.... :( iide neden o kadar ediyor ki? 30 deffans %30 doging + 30 fire res. daha ne olsun :)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Abi 30defi anlıyorumda çok daha güzel elf belt varken adam neden bunu alsınki dex bonusu yok dodge çalışmıyor.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Abi 30defi anlıyorumda çok daha güzel elf belt varken adam neden bunu alsınki dex bonusu yok dodge çalışmıyor. Genelde mageler kullanıyor, eğer iron beltte falan paran yetmezse ideal belt.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 anladım tüh şimdi üzüldüm çünkü bende mageyim...[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Abooowww.... :( iide neden o kadar ediyor ki? Arz-Talep Player çok,millette para çok(!)Arz az. Bi tüketim eğrisi falada çizerdim ama okul bitti boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu arada doging gayet güzel çalışıyor kullan bak bakalım scream yada leg cut yiyecekmisin :)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dupe wipetan sonra dedigin dogru. öncesinde player çok- para çok - item çoktu dupe wipelardan sonra fiyatlar birden patlıyor çünkü item azalıyor. dedigine geliyor yani arz az talep çok. dikkat çeken bir unsurda şu , fiyatlar düşmeye başladıgında dupe wipe yapılıyor. paranın alış gücü azalsa bile item degerlerinin piyasadaki para miktarıyla dogru orantılı arttıgını düşünürsek bence k2 buff scrolllarının daha çok satılması için bu yola başvuruyor. kriz yaratıp voliyi vurmak gibi birşey. çünkü premium service ürünlerinin fiyatları bu tip durumlarda en başta hep yükselişte oluyor. birden patlama yaşanıyor satışlarında sonra yine yavaşlıyor sonra yine dupe wipe. oyundaki ekonomide tam bir kısır döngü oluyor yani bu iştende en çok kârlı çıkan k2 oluyor.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aynen dediğin gibi kardeşim. Yükselen fiyatlarla beraber milleti $la gold a yöneltiyorlar. Millet sizi boşuna beleş serverda oynatmıyor :) Ve inanın bana dupe olmayan itemlerda siliniyor. Dupe item kontrolu yapabilecek bir sisteme sahip olsalar,dupe yapılmasını zaten engellerler. Olay çok basit,ama yazık işte. Milli servet akıyor,ne para akıtanlar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar