maxkin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paticik KO forumlarında dupe,hack,macro vb. illegal yollar ile ilgili herhangi bir başlık açmak yasaktır. Lütfen daha özverili olalım... [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 08 Ağustos 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Onun devri kapanali cok oldu biliorum ben bosuna yorma kendini hem yakalanirsan direk ban ama zaten bulamazsin artik devri kapandi[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hı hı bende lagdan bıkıp makro yukleyim de yaratıga vurdum mu vurmadım mı diye merak etmiyim :D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Özür dilerim bilmiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o da bişey mi izu, bende lagda ölmiyim diye heal macrosu koydum :D ah şu lag :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben bugun galiba sinir günümdeyim herbaşlığa bi laf takıp bırakıyorum...ama saçma yani lag var da...dupe yöntemi biliyomusunuz gibi bişi yani bu soru... bi arkadasın imzası vardı ben yermiyim yemem diye...aynen ööle yani.[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar