blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yeri burası değil pazar alanı arkadaşım..... [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 08 Ağustos 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pazar alanı pls[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadasim Bu gibi seyleri bura yazmican yaw walla artik forum yetkilileri sikildi böle seylerle ulasmaktan kilit !!!![signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 way be 52 lvl paper mı hemen vereyim master asasinimi... tööbe tööbe...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu topicleri kitlemeyin direk silin abi. adam yeni olduğu için bilmiyodur doğaldır da, ortamı şeetmesin topic. bi de şöyle bi anlayış var sanırım, "pazar alanında dikkat çekmez ben buraya atıyım herkes görsün"
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 He doru ya cok mesaj oldugu icin dikkat cekmes fln düsünmüs olabilir[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
Öne çıkan mesajlar