aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben bu oyuna yeni basladim ilk baslarda eglenceli gelmedi hiç ama sonradan ne oldu sigaradan daha feci bir baglanti olustu :) Bu oyunda acaßa bagimlilik eden bir maddemi far? aman banane gerci bundan oyun nede olsa :P aksam ruyamda bazen Org bile kesiorum cok kotu :P Yakinda Boss aramaya cikarsam hiç sacmam :) [Bu mesaj aSIcOoL tarafından 08 Ağustos 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tamam. ama bence bu forumda bunu yazmasaydın... hepimiz en azından çoğoumuz bu oyunu 31948671390876 saat oynıyan insanlarız.... bize ters gelebilir bu dediğin şey :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bence gençliğin bunu gerçekte yapmasındansa oyunda yaparak stres atmasını tercih ederim kim +8 bi shardla arabasının lastiğinin patlatılmasını isterki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artvinli08 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende öle düşünüyom bu oyun çok bağlıyo her gün yeni bi hırs yeni bi heyecanla geliyoz.ama bundan kurtulmak lasım hem göze hem sağlığa zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artvinli08 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bazen yemek yemeyi bile unutuyom valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dun sabah saat 10 da kahvaltı ettım oturdum aksam 9 da oğlen yemeği yedım gece 1 de kapadım ve yattım hayatıım bu halde:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artvinli08 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çözmüş oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oyundan soğutma çalışmaları istediğniz buysa :D dupe, abuse bug, macro, combo hack, ks, küfür, ban, ban yiyen bir çok arkadaşın banının hiç açılmaması :D, edit, hack, yenilik olmaması, türk olduğumuz için bir çok arkadaşın party e, clana alınmaması, kız mısın diye gelen pmler, oyunu bilmeyen türklerin her gördüğünde öldürmeyip süründüren cinsten geyiqleri, her gün en az 10-15 türk arkadaşın para dilenmesi (noob), sersem s.kin mahsulu olan bir çok elemanla aynı ortama girmek, gm i tanıyıp şifreni isteyenler, charına göz koyup banlatmaya çalışanlar, uzaaaar gider ancak güzel şeylerde oluyor arada(sanırım)[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar