arizayim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Arkadaşlar WoW accountumu satıyorum, İstanbul'da ikamet ediyorum. Detaylar; Level 60 Undead Rogue Level 37 Undead Priest E-mail / MSN : [email protected] özelden de fiyat sorabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tüh bana ally lazımdı neyse :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Guildwars ile takas edermisin iki tane lvl 20 (max lvl) RP char var ranger ve monk classlarda çoğu item ve skilli açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aa zaten alınık GUildwars diye açmışsın ne tesadüf takas ederiz işte istersen.Uygun mu ?[signature][hline]Birisi:Naaber?!? Ben:Evet sen ? Birisi:?!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizayim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kafa kafaya mı takas edicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar