Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Telefonlar (istanbul)

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

p800:
tuş takımı yok direk ekran, ekran yepyeni falan filan. kapak bölümünde az biraz çizik var.

fiyat: 175ytl. (pazarlığa açıktır ama çok da diil =P)

nokia 6100:
kapağı çizik ama alet sağlam güzel yani.

fiyat: 150ytl. pazarlıksız.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

resim isteriz =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

p800 un fiyatı gerçekten uygun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=uzun versiyon hikaye]sevgilim vardı amerikada okuyodu. ona telefon aldım oradan beni turkcell hat ile araması için yolladım falan. sora buraya geldi falan bitane daha telefon aldım 6100 işte. telsim cep partnerleri rahat kullanabilmek için. sora hanfendi ayrıldı falan ilk başta feci bunalımdaydım HAYIĞRR O KULLANDI BUNU SATAMAMMM!!! diyodum şimdi pek umursamıyorum açıkçası, 3 tane telefon abartı geliyo duruyolar öyle. o yüzden satıyorum.[/spo]

[spo2=kısa versiyon hikaye]3 tane telefonum var ve bana bir tanesinin yeteceğini düşünüyorum.[/spo][signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız o p800 un kapagının cıkarılmış olan bolumunu(mavi bölüm) deistirmen gerkior . p800 ün kapaksız kullanımı bir ozellik oldugundan kutuda o yedek parca bulunmaktadır... yada bulunmaktamıdır ? =) gerçi satılmıs ama ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...