Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 Summer Hit

micha

Öne çıkan mesajlar

Africanism -Zookey
Will Smith -Switch
Marriah Carrey -It's like that
Benny Benassi -Love is gonna save us
Black Eyed Peas -Don't phunk my heart
Daddy Yankee -Gasoline
Gwen Stefani -Hollaback girl
50 cent -Just a little big
Global Deejays -The sound of San Francisco
Brian Molko -First Day (Placebo)
Shakira -La Tura
Juliet -Avalon
Axel F .-Crazy Frog
Akon -Lonely
Amerei -Touch
Shamur -Let the music play
J.Lo feat 50 Cent-I'm gonna be allright

Varsa eksik ,ekleyin arkadaslar.
P.S:İsimlerde veya parca adlarında gereksiz tartisma yaratmayın simdiden soyliyim.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Sosyal ağlarda paylaş

Yok eskidi dale don dale.
ama su var yeni
Don Amor -Dile[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 08 Ağustos 2005 06:47 tarihinde demiş ki:
1 tane bile sarkiyi bilmiyorum...
sorun bende mi doktor bey?

Evet sadece zevklisin :)... Günde 3 saat Number One izle bir şeyin kalmaz.
NUMBER ONE - PROSPEKTUS
UYARILAR / ÖNLEMLER: NumberOne aktif müzik bilgisi olan hastalara önerilmemektedir. Uzun süre kaliteli müzik dinlemiş dinleyiciler yakın takip altında tutulmalıdırlar.Dozaj aşımı kulaklarda kanama ve perforasyon da dahil ciddi gastrointestinal yan etkilerin kümülatif insidansına sebep olabilir.NumberOne (ve diğer Türk müzik kanalları radyoları) kullanma süresi arttıkça etkileri hemen hemen doğrusal olarak yükselir.Uzun süre Swedish Metal dinlemiş olanlarda bağırsak bozulmasını takiben böbrek fonksiyonunda bozukluk görülebilir. Bu durumda Serum Kreatinin/ kreatin klirensinin ile birlikte bir doz Opeth ve At the Gates vs. (damardan) verilmesi tavsiye edilir. Indie hastalarında Trombosit agregasyonu azalır ve kardiyovasküler sistemi etkiler. Bu nedenle kullanılmamalıdır. Emziklilerde: Zati bu emzikliler 50Cent'e taptığı için önemli değildir. 16saat NumberOne izleme kapasitesine sahip bu hastalar da 16saat üzeri dozajlarda laksatif etki gözükebilir. İshal demek bu...
YAN ETKİLER: Karında rahatsızlık hissi,bulantı(hem de ne biçim), periferial ödem, kulak çınlaması(yazık tabi kulaklara),baş dönmesi gözlemlenebilir. Doğaldır. Alışmadık götte don, müzikten anlayan kulakta NumberOne durmaz! Nadir olarak, alopesi,hematüri,gastrointestinal kanama ve/veya perforasyon dahil granülositopenik reaksiyonlar oluşabilir.
NOT: İş bu prospektüs sadece NumberOne müzik yayınları ile ilgili olup başlığı açan yazarı rencide etme amacı taşımayıp, kişisel görüşü belirtmek ve gençleri bilgilendirmek için kaleme alınmıştır. Ciddi değildir.Ciddiye almayalım.Ben hiç ciddi olmadım.Mariah Carey bu şekilde yazılır, arkadaş yanlış yazmış, olmamış, ayıp. Çok güzel bir bayandır.Çok severim görüntüsünü.Ayrıca yazarın yazdığı yazının sonuna "doktor bey" yazısını ekleyen bıyıklı benim. Orada gülen surat vardı ayıp ettim biliyorum.
Beklenmeyen bir etki görüldüğünde bana gelmeyin de, nereye giderseniz gidin.

Reçete ile satılır.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Bon Garcon - Freek U
Faithless - Why Go
Kelly Osbourne - One Word
Gadjo - So Many Times
David Guetta - The World is Mine
The Chemical Brothers - Galvanize
Musikk Feat. John Rock - Summer Lovin'
Jem - They
Gwen Stefani - Hollaback Girl
Timo Maas - First Day[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen