micha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Africanism -Zookey Will Smith -Switch Marriah Carrey -It's like that Benny Benassi -Love is gonna save us Black Eyed Peas -Don't phunk my heart Daddy Yankee -Gasoline Gwen Stefani -Hollaback girl 50 cent -Just a little big Global Deejays -The sound of San Francisco Brian Molko -First Day (Placebo) Shakira -La Tura Juliet -Avalon Axel F .-Crazy Frog Akon -Lonely Amerei -Touch Shamur -Let the music play J.Lo feat 50 Cent-I'm gonna be allright Varsa eksik ,ekleyin arkadaslar. P.S:İsimlerde veya parca adlarında gereksiz tartisma yaratmayın simdiden soyliyim.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1 tane bile sarkiyi bilmiyorum... sorun bende mi:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dale don dale yok mu ya ne biçim cukkacIsIn :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yok eskidi dale don dale. ama su var yeni Don Amor -Dile[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dorsia, 08 Ağustos 2005 06:47 tarihinde demiş ki: 1 tane bile sarkiyi bilmiyorum... sorun bende mi doktor bey? Evet sadece zevklisin :)... Günde 3 saat Number One izle bir şeyin kalmaz. NUMBER ONE - PROSPEKTUS UYARILAR / ÖNLEMLER: NumberOne aktif müzik bilgisi olan hastalara önerilmemektedir. Uzun süre kaliteli müzik dinlemiş dinleyiciler yakın takip altında tutulmalıdırlar.Dozaj aşımı kulaklarda kanama ve perforasyon da dahil ciddi gastrointestinal yan etkilerin kümülatif insidansına sebep olabilir.NumberOne (ve diğer Türk müzik kanalları radyoları) kullanma süresi arttıkça etkileri hemen hemen doğrusal olarak yükselir.Uzun süre Swedish Metal dinlemiş olanlarda bağırsak bozulmasını takiben böbrek fonksiyonunda bozukluk görülebilir. Bu durumda Serum Kreatinin/ kreatin klirensinin ile birlikte bir doz Opeth ve At the Gates vs. (damardan) verilmesi tavsiye edilir. Indie hastalarında Trombosit agregasyonu azalır ve kardiyovasküler sistemi etkiler. Bu nedenle kullanılmamalıdır. Emziklilerde: Zati bu emzikliler 50Cent'e taptığı için önemli değildir. 16saat NumberOne izleme kapasitesine sahip bu hastalar da 16saat üzeri dozajlarda laksatif etki gözükebilir. İshal demek bu... YAN ETKİLER: Karında rahatsızlık hissi,bulantı(hem de ne biçim), periferial ödem, kulak çınlaması(yazık tabi kulaklara),baş dönmesi gözlemlenebilir. Doğaldır. Alışmadık götte don, müzikten anlayan kulakta NumberOne durmaz! Nadir olarak, alopesi,hematüri,gastrointestinal kanama ve/veya perforasyon dahil granülositopenik reaksiyonlar oluşabilir. NOT: İş bu prospektüs sadece NumberOne müzik yayınları ile ilgili olup başlığı açan yazarı rencide etme amacı taşımayıp, kişisel görüşü belirtmek ve gençleri bilgilendirmek için kaleme alınmıştır. Ciddi değildir.Ciddiye almayalım.Ben hiç ciddi olmadım.Mariah Carey bu şekilde yazılır, arkadaş yanlış yazmış, olmamış, ayıp. Çok güzel bir bayandır.Çok severim görüntüsünü.Ayrıca yazarın yazdığı yazının sonuna "doktor bey" yazısını ekleyen bıyıklı benim. Orada gülen surat vardı ayıp ettim biliyorum. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde bana gelmeyin de, nereye giderseniz gidin. Reçete ile satılır.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Shakira -La Tura şakira : la tura diyorum ! makira : la yazııı geldi be ! şakira : la turaaa ! özür diliyorum , sıkıldım da.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bon Garcon - Freek U Faithless - Why Go Kelly Osbourne - One Word Gadjo - So Many Times David Guetta - The World is Mine The Chemical Brothers - Galvanize Musikk Feat. John Rock - Summer Lovin' Jem - They Gwen Stefani - Hollaback Girl Timo Maas - First Day[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 David Guetta - The World is Mine[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 50 cent in just a lil bit i yeter.[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar