Araba200 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: zydar, 08 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki: veyahut :D:D:D[signature][hline]asdasdasd [Bu mesaj Araba200 tarafından 08 Ağustos 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 vardır bi yemiği...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sırada... Hırsızlık suç olmaktan çıkartılacak, geliri aylık 10 milyarı aşanlara vergi cezası işlemeyecek, tecavüzün kapsamı daraltılacak (kendi rızasıyla dediğin an serbest kalacaksın), adam öldürmenin şartları değişecek (iboya sövdü vurdum deyince öldürülen tarafın ailesi sana tazminat verecek örneğin)... Ala memleket, herkes dokunulmaz olacaak![signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sora kemikıl kampananın balatasını sıyırıp önüne geleni vurucak[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ee abiler benim fransaya gitmek için 1000 euroya ihtiyacım var. eee bi kısmını hallettim de 400 euro kadar bi açığım var. rica etsem bi el atsanız? he?[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hiç inandırıcı değil. çoook ilginç bi dönemden geçiyoruz. umarım başımıza abuk bi olay gelmez.[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar