kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ankara'da önümüzdeki öss için faydalı olabilecek bir dershane tavsiye edebilir misiniz ? Çünkü seneye Ankara'da hazırlanmam söz konusu şu durumlarda o bakımdan burada oturan arkadaşlarımız varsa lütfen çekinmesin yardım etsinler :p (Evet çok dandik bi cümle oldu kusura bakmayın)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben dershanesiz kazandım. Eski dershaneme gidip hocalara anlamadığım yerleri soruyordum. Olay kişinin hırsında,hevesinde bitiyor. Ha şu var dershanede: Planlı, programlı bir hayatın oluyor. Ben mesela 3 saat uyuyordum son 3 ay. Dershaneye devam ediyor olsaydım bu şekilde bir düzensizlik yapamazdım. Neyse ya ben ne yazıyorum. Ankara'da oturan arkadaşlar da umarım yardımcı olur...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Anafen var, ben ona gitmiştim. Hocaları falan kafa elemanlardır, baya da iyilerdir. Matfen güzeldir yine.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 MEzunsan kanıt dershanesine gitme,lise sondaysan gidebilirsin, Üçler dershaesinin hocaları çok iyidir,ayrıca sahibide hafif psikopattır,deneme sınavlarından sonra çat diye sınıfa girer düşük puan alnaları bi güsel azarlar,cevap verirsen küfreder:D(aslında iyi bişey motive oluyo insan),bide üçlere gidersen en iyi 2 sınıfa girmeye kas Pi dershanesi var en pahalı dershanlerden biri geçen sene (7-8m dı),ama baya dereceye giren öğrenci oldu... Zafere gitme kitle dershane,çok kalabalık para vermekten başka bi işe yaramaz. Sonuçta,bu işin %80 i öğrenciye bağlı dershane falan başarını fazla etkilemez(3. girişim oldu azcık tecrübeliyim:) Lise sondaysan bence hiç gitme,sadece özel ders al,okuldaki ortalamanı yükses tut,zaten 2006 össye girenler deneme tahtası olacak,2007de tekrar eski sisteme dönebilirler.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kocatepe caminin orada mimarsinan ilkokuluna giderken solda seçkinler dershanesi var ama arkadaşında dediği gibi olay sende bitiyor hocalara alışıp paso üstlerine cıkman gerekiyor soru sorman gerekiyor vs yoksa dersanede iş bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ayrıca ben eskişehirdeyim uğur dershanesine gidiyorum lise 2 dede gitmiştim.Şimdi hocaların hepsini tanıyorum diyaloğum çok iyi müdür de zaten eniştemin yakını olduğu için hiç sorunum yok olay bende biticek dershanede değil tabiki onlarda bi sürü soru vermesi düzgün hoca calıstırması lazım ama sen soru sormadıktan sallamadıktan sonra bişi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ozel universiteye giriceksen ucler dersanesine git. cok piyasadir ayrica , yani benim zamanimda oyleydi. 98' senesinden bahsediyorum :) simdi dahada piyasa olmustur heralde :p ben matfen oneririm.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu kadar az öneri gelmesi hayal kırıklığına uğrattı beni,ilgilenenlere teşekkür ederim.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj kingpin tarafından 27 Temmuz 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Eğer Final maltepe hedeö hödö gibi büyük dersaneleri sevmiyosan ciddi şekilde bizim dersaneyi tavsiye edebilrim hocalar kafadır gel kanki olalım senle :P Nazime Özlem Dersanesi (evet ismi dandik biliyorum-nesibe aydın'dan iyidir :) )[signature][hline][Bob Marley] Updated! Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben lise 1 de Pİ ye gıttım.dırek sosyete bı dersane (dergı falan cıkarıyordu) kocamn bahcelı bı vılla:) ama egıtım guzel yanı sınıflar 6 kısılık masa bası olayı...anıttepe de bıde cayyolunda var subesı... fıyat olarak bıraz pahalı lıse 1 ler 4 mılyardı...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne çok üçlerli varmış!!ya bence mat-fen,maltepe(tutucu fln ama egitimi iidir)üçlerin şöyle bi güzelliği vardı hem piyasaydı hem sıddık(sahibi ve piskopat)yüzünden biraz motivasyon oluyodu ama bence de olay sen de biter,sen ne kadar istekli olursan dersaneden o kadar çok faydalanırsın,son bi tavsiye bu sene elinden geldigi kadar kas,üniversiteye girdiginde ailen katı bile olsa hiç bi b.k yiyemez,kafana göre takılırsın,üni okumak çok daa kolay[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konur Sok. Örnek Dershane[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 370+ üstü gibi bir iddian varsa final derim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaşlar bi güzellik daha istesem sizlerden önerdiğiniz dershanelerin yıllık fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba ? çünkü sitelerinde yazmıyor.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Pi yi tavsiye etmem,çankaya 13milyar,anıttepe 11 milyardı.Derece yapan öğrencisi yok malesef,mat neti epey düşşüken de olamaz.Hitap ettiği kesim üst sınıf ve bir çok servisi göz boyamak için gereksizce var.Tümay,zafer gibi dersanelerde derece sınıflarına giremezsen kaybolup gidersin.Küçük dersanelerde de hoca pek ii olmayabilir.Ankara dersane piyasası açısından en zengin yerdir.Araştırmak,gidip gezmek lazım.Ama ücreti çok yüksek dersaneler bence para tuzağından başka birşey değil.Özel ders çok daha işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Final - 3,5 civarıydı Büro tipi dersane istersen kızılay'da Denge-Eğitim var çok disiplinli ve güzel bir dersane kazandırıyoda.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar