Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da dershane ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Ankara'da önümüzdeki öss için faydalı olabilecek bir dershane tavsiye edebilir misiniz ? Çünkü seneye Ankara'da hazırlanmam söz konusu şu durumlarda o bakımdan burada oturan arkadaşlarımız varsa lütfen çekinmesin yardım etsinler :p (Evet çok dandik bi cümle oldu kusura bakmayın)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Ben dershanesiz kazandım.
Eski dershaneme gidip hocalara anlamadığım yerleri soruyordum.
Olay kişinin hırsında,hevesinde bitiyor.
Ha şu var dershanede: Planlı, programlı bir hayatın oluyor.
Ben mesela 3 saat uyuyordum son 3 ay.
Dershaneye devam ediyor olsaydım bu şekilde bir düzensizlik yapamazdım.
Neyse ya ben ne yazıyorum.
Ankara'da oturan arkadaşlar da umarım yardımcı olur...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

MEzunsan kanıt dershanesine gitme,lise sondaysan gidebilirsin,
Üçler dershaesinin hocaları çok iyidir,ayrıca sahibide hafif psikopattır,deneme sınavlarından sonra çat diye sınıfa girer düşük puan alnaları bi güsel azarlar,cevap verirsen küfreder:D(aslında iyi bişey motive oluyo insan),bide üçlere gidersen en iyi 2 sınıfa girmeye kas
Pi dershanesi var en pahalı dershanlerden biri geçen sene (7-8m dı),ama baya dereceye giren öğrenci oldu...
Zafere gitme kitle dershane,çok kalabalık para vermekten başka bi işe yaramaz.
Sonuçta,bu işin %80 i öğrenciye bağlı dershane falan başarını fazla etkilemez(3. girişim oldu azcık tecrübeliyim:)
Lise sondaysan bence hiç gitme,sadece özel ders al,okuldaki ortalamanı yükses tut,zaten 2006 össye girenler deneme tahtası olacak,2007de tekrar eski sisteme dönebilirler.[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ben eskişehirdeyim uğur dershanesine gidiyorum lise 2 dede gitmiştim.Şimdi hocaların hepsini tanıyorum diyaloğum çok iyi müdür de zaten eniştemin yakını olduğu için hiç sorunum yok olay bende biticek dershanede değil tabiki onlarda bi sürü soru vermesi düzgün hoca calıstırması lazım ama sen soru sormadıktan sallamadıktan sonra bişi olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

ozel universiteye giriceksen ucler dersanesine git.
cok piyasadir ayrica , yani benim zamanimda oyleydi. 98' senesinden bahsediyorum :) simdi dahada piyasa olmustur heralde :p

ben matfen oneririm.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Final maltepe hedeö hödö gibi büyük dersaneleri sevmiyosan ciddi şekilde bizim dersaneyi tavsiye edebilrim hocalar kafadır gel kanki olalım senle :P
Nazime Özlem Dersanesi (evet ismi dandik biliyorum-nesibe aydın'dan iyidir :) )[signature][hline][Bob Marley]
Updated! Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben lise 1 de Pİ ye gıttım.dırek sosyete bı dersane (dergı falan cıkarıyordu) kocamn bahcelı bı vılla:) ama egıtım guzel yanı sınıflar 6 kısılık masa bası olayı...anıttepe de bıde cayyolunda var subesı...
fıyat olarak bıraz pahalı lıse 1 ler 4 mılyardı...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

ne çok üçlerli varmış!!ya bence mat-fen,maltepe(tutucu fln ama egitimi iidir)üçlerin şöyle bi güzelliği vardı hem piyasaydı hem sıddık(sahibi ve piskopat)yüzünden biraz motivasyon oluyodu ama bence de olay sen de biter,sen ne kadar istekli olursan dersaneden o kadar çok faydalanırsın,son bi tavsiye bu sene elinden geldigi kadar kas,üniversiteye girdiginde ailen katı bile olsa hiç bi b.k yiyemez,kafana göre takılırsın,üni okumak çok daa kolay[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Pi yi tavsiye etmem,çankaya 13milyar,anıttepe 11 milyardı.Derece yapan öğrencisi yok malesef,mat neti epey düşşüken de olamaz.Hitap ettiği kesim üst sınıf ve bir çok servisi göz boyamak için gereksizce var.Tümay,zafer gibi dersanelerde derece sınıflarına giremezsen kaybolup gidersin.Küçük dersanelerde de hoca pek ii olmayabilir.Ankara dersane piyasası açısından en zengin yerdir.Araştırmak,gidip gezmek lazım.Ama ücreti çok yüksek dersaneler bence para tuzağından başka birşey değil.Özel ders çok daha işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...