Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trol king

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teknolojinin her türlü nimetlerinden faydalanıp haberleşme ağı kurmuşuz da haberimiz yok :)

Dipçik: Buri başka acanlarında var mı?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
lonely abi sen bana pmden cvp yazacaktın ne oldu yalanmı oldu acaba????[signature][hline]Nick:yok
Server:Ares
Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım
NP:no problem çok vardı bende
Mesaj tarihi:
Loney abin yalan oldu bence :P[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
olabilir bende öleyim tk ya taş atarak towna mı çeksem ama kim kesecek,???[signature][hline]Nick:yok
Mesaj tarihi:
said:
holigun, 07 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
yapmıcaktın 41 lvl li adamla on kere daldım yarılamıştım onu yüzde 5 le

o napıyordu o sırada? Boş boş bakmıyorsa yarılaman imkansız yani :D Ben bir kere dalayım dedim hayvanata. Büyüyü attım eslanttan çıkış kapısına depar attım sonra. Ama elindekinimi attı naaptıysa yatırdı direk hayvanat.[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Mesaj tarihi:
TK kesme taraftarı değilim bu güne kadar drop alamadım tank olduğum TK ların hiç birinden.Bana sorun yok heal gelicek ama slide atan yada drain vuranlardan biri yada 2 si kesin yatıcaktır o_o Bence gereksiz bir npc.Talosa her zaman varım talos kadrom hazır zaten 8-)

Kaksi acanlarım heryerde kimi sms yollar kimi mail atar biride bu paticike yazıyor :-P[signature][hline]Uninstall KO!!!
bb
Mesaj tarihi:
beyler bu arada bven karşınıza sürekli başka charlarla çıkıyom,nedeni arkadaşa rica ediyom ver takılayım biraz die öle yannış annamayın çalmıyorum yani:D:D:D:D[signature][hline]Nick:yok
Mesaj tarihi:
60+ oyuncular kesecek boss arıyor dimi
dün a 2 de snake quen kafama spawn oldu.ben wurmaz diyodum çaktı bi tane yerlerdeyim :)
town da söledim o kadar boss çıktı kimsecikjikler yok ..kimse ilgilenmiyo ..düşündüm bi an, paticiğe mi yazsam acaba diye ?
bi kez harpy boss çımıştı aniden 60 + adamlar peydah oldu dedim nerden haberiniz oldu;ventrillo dan söylediler felan die :)
  • Yeni Oluştur...