holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 burial yerse a1 eslannta troll king var istiyosan git:D[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sağlam 2 healer ve 2 assasinle rahat keser...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Teknolojinin her türlü nimetlerinden faydalanıp haberleşme ağı kurmuşuz da haberimiz yok :) Dipçik: Buri başka acanlarında var mı?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kesmesine bişey demiyom kessib izleyecem[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dipçiğini yerim gagsi...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lonely abi sen bana pmden cvp yazacaktın ne oldu yalanmı oldu acaba????[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Loney abin yalan oldu bence :P[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bencede[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Lonely abin harbiden 2 haftadır yalan oldu. herşeyi unutmaya başladı. hafıza "0"[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olabilir bende öleyim tk ya taş atarak towna mı çeksem ama kim kesecek,???[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Holigan deneme yaptım bile :| snilir halimle salladım valla bi tane noldu kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yapmıcaktın 41 lvl li adamla on kere daldım yarılamıştım onu yüzde 5 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: holigun, 07 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: yapmıcaktın 41 lvl li adamla on kere daldım yarılamıştım onu yüzde 5 le o napıyordu o sırada? Boş boş bakmıyorsa yarılaman imkansız yani :D Ben bir kere dalayım dedim hayvanata. Büyüyü attım eslanttan çıkış kapısına depar attım sonra. Ama elindekinimi attı naaptıysa yatırdı direk hayvanat.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 adam ben onu çektim yattım kalktım yüzde 5 vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 TK kesme taraftarı değilim bu güne kadar drop alamadım tank olduğum TK ların hiç birinden.Bana sorun yok heal gelicek ama slide atan yada drain vuranlardan biri yada 2 si kesin yatıcaktır o_o Bence gereksiz bir npc.Talosa her zaman varım talos kadrom hazır zaten 8-) Kaksi acanlarım heryerde kimi sms yollar kimi mail atar biride bu paticike yazıyor :-P[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 beyler bu arada bven karşınıza sürekli başka charlarla çıkıyom,nedeni arkadaşa rica ediyom ver takılayım biraz die öle yannış annamayın çalmıyorum yani:D:D:D:D[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bi kere izledim kestiklerini onda da salak mageler saldırdılar kestiler ama 1 saat uğraştılar sağlam bi tank ı izlemek güzel olur heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 realted sites sen kimsin görüntü kirliliği yapıyon ne öel bi topic açmışsın daha ne kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 60+ oyuncular kesecek boss arıyor dimi dün a 2 de snake quen kafama spawn oldu.ben wurmaz diyodum çaktı bi tane yerlerdeyim :) town da söledim o kadar boss çıktı kimsecikjikler yok ..kimse ilgilenmiyo ..düşündüm bi an, paticiğe mi yazsam acaba diye ? bi kez harpy boss çımıştı aniden 60 + adamlar peydah oldu dedim nerden haberiniz oldu;ventrillo dan söylediler felan die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar