Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Öylesine çizdim bakın bi webcam ile çektim kötü çıktı. Ps: Ciddi ciddi uğraşmadım...[signature][hline]BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 çok lombak kokuyor.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 aslını söylemek gerekirse bi arkadaşımın resim atolyesindeki resmine bakıp çizdim o lombak mıydı zuhzuh :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ee sonuc olarak güzel ama yani haticeye diyil neticeye bakalım diymii :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 diy.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehheeee:D gobeği çok guzel:P[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 lombak kokmasinin tek nednei lombak maskotuna benziyor olmasi saclarinin ve yuzunun gene de bi baruter cizgisi var yani (her karikaturistin kendine ait bi cizgisi vardir, kalinliktan taramaya kadar degisir bunlar sonucta) ama Scott Kurtz (www.pvponline.com) un bi aralar dedigi gibi, herkes sevdigi karikaturisti taklit ederek baslar buna, bu yuzden sevdiginizleri taklit ederek baslayin, zamanla kendi cizginize geciceksiniz zaten enhizli cizdiginiz yolda[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ben Calvin çiziyordum bir aralar. Bayağıda hoş oluyordu ehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya ben bu olaya uyuz oluyorum yaptığın şeyi beğenmiyosan beğenmiyorum de niye uğraşmadım diyosun ki... yani o zaman uğraşsaydın kardeşim...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ii de zaten baruterin çizimini çizmiş adam..[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet Lombak'ın bir kaç sayı önceki kapağı bu. Güzelolmuş o ayrı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çalma, ayıp. *ufak taş baş yarar 4*[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar