Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hxdef.exe diye birseyi system32 nin icerisine atıyor butun virus tarama programları buluyor ve silemiyor.ne yapacagım bunun icin ozel bi virüs programı var mı?yardım edin lütfen..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 birde güvenli kipte anti-virus programını çalıştırmayı dene boot sırasında F8 güvenlikip seçeneğini çıkarır[signature][hline]Fire in the Darkness...
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Denemez miyim kac defa denedim sildi sonra yeniden cıktı siliyor anti-virüsler sonra tekrar cıkıyor sildigi bi anda deep freeze bile yaptım :) ama kar etmedi yeniden cıktı deep freezelenmiş halini de sagolsun yeni sürümden dolayı kapatamıyorum caresiz format atıcam ama agımda baska makınalar daha var oralarada bulasmıstır kesın bu virüs eger bildiginiz bi yazılım varsa silebilecek verirseniz sevinirim.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bazı virüsler spy lar çok uyuz olabiliyor. jeefoo da gelmişti benim başıma. virüs e özel ufak programcıklar oluyor kimi zaman. ben öyle halletmiştim. ona bir bakın derim...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 backup ve format atmadan tamamen kurtulamıyorsun sanırm böle şeylerden[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [spo1=Lovegate hakkında bilgi]Kullanıcılar saldırgana sisteme uzaktan erişebilme imkanı tanıyan Lovegate bilgisayar kurduna karşı, Network Associates’in internet sitesinden edinebilecekleri bilgi ve anti- virüs yazılımlarıyla korunabiliyorlar. Network Associates’in anti-virüs acil müdahale ekibi AVERT, Lovegate olarak bilinen bilgisayar kurdunu “Orta Dereceli” risk kategorisine koydu. Bilgisayar kurdu açık network dosyaları üzerinde kendisini e-mail yoluyla kopyalayarak çoğalıyor ve kullanıcıların Outlook ya da Outlook Express programlarındaki posta kutularında yer alan e-mail’lara cevap yolluyor. Aynı zamanda Trojan içeriğine sahip olan bilgisayar kurdu, saldırgana sisteme uzaktan girebilme olanağı veriyor. Bilgisayar kurdu İngiltere, Almanya gibi belli başlı Avrupa ülkeleri ile Asya-Pasifik Bölgesi’nde hızla yayılıyor. Kullanıcılar sistemlerinin bilgisayar kurdundan etkilendiğini ilk etapta anlayamıyorlar. Çünkü Lovegate, farklı ‘.exe’ isimleri kullanarak açık network dosyalarında yayılıyor ve kendisini klasör ya da alt klasörlere kopyalıyor.[/spo]
Öne çıkan mesajlar